Prima pagină » Sonos lansează boxe de 8 inch pentru tavan şi pregăteşte „un produs surpriză”, probabil căşti

Sonos lansează boxe de 8 inch pentru tavan şi pregăteşte „un produs surpriză”, probabil căşti

de Roboțelul @ iDOR.info
sonos-lanseaza-boxe-de-8-inch-pentru-tavan-si-pregateste-„un-produs-surpriza”,-probabil-casti

Sonos rămâne ocupată şi după ce a deschis un magazin fizic dedicat la noi în toamna lui 2023, acum ne oferă şi boxe arhitecturale de tava, In-Ceiling Speaker, în varianta de 8 inch. În plus aflăm şi detalii despre produsul său „surpriză”, cel mai probabil o pereche de căşti.

Noua pereche de In-Ceiling Speakers aduce un salt de la generaţia trecută, de 6 inch la 8 inch. Produsul va sosi în această primăvară la preţul de 999 dolari. Sonos afirma că noile speakere vin cu un woofer mărit, custom şi un motor „high excussion„, care va genera medii foarte plăcute. Basul ajunge la 32 Hz pe o suprafaţă de ascultare mai generoasă.

Un tweeter de 30 mm şi un waveguide optimizat vor oferi o separare mai bună a frecvențelor. Sonos In-Ceiling Speaker foloseşte o grilă magnetică, albă, pe care o poţi vopsi în culoarea dorită, fix ca modelul mai mic. Se pot utiliza cu orice amplificator third party, dar Sonos recomanda pairing cu aplicaţia Sonos Amp, care aduce şi tuning Trueplay, în funcţie de forma şi mărimea camerei tale şi un egalizator calibrat după amplasarea mobilierului.

Legat de celălalt anunţ, suntem în faza de teasere şi Sonos spune că „noul produs” va sosi până în octombrie. Chiar dacă nu au confirmat despre ce e vorba, sunt şanse mari să fie o pereche de căşti.

Sonos cred că noile produse lansate în 2024 îi vor aduce venituri de 100 de milioane de dolari. Aici sunt incluse boxe portabile, boxe fixe, boxe smart, boxe arhitecturale, boxe-lampi, boxe tablouri şi soundbar-uri, plus…. căştile. Mă aştept să activeze în zona 1500+ a unui Sennheiser Momentum şi să se bată şi cu B&O şi Bower & Wilkins, dar nu sară de 2000 de lei.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Sonos lansează boxe de 8 inch pentru tavan şi pregăteşte „un produs surpriză”, probabil căşti

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă