Prima pagină » Cătălin Bordea, mărturii dureroase despre momentul în care a aflat că fosta soție l-a înșelat: Simți că te împietreai, pur și simplu!

Cătălin Bordea, mărturii dureroase despre momentul în care a aflat că fosta soție l-a înșelat: Simți că te împietreai, pur și simplu!

de Roboțelul @ iDOR.info
catalin-bordea,-marturii-dureroase-despre-momentul-in-care-a-aflat-ca-fosta-sotie-l-a-inselat:-simti-ca-te-impietreai,-pur-si-simplu!

Cătălin Bordea și Livia, fosta lui soție, au ajuns la divorț după o poveste de iubire care s-a întins pe durata a mai bine de un deceniu. Ulterior, s-a aflat și vestea care i-a dat viața peste cap: a fost înșelat de fosta nevastă cu Spike, prietenul lui. 

Cătălin Bordea, înșelat de fosta soție / foto: Antena 1

Recent, comediantul a vorbit despre una dintre cele mai sumbre perioade din viața lui. Printre ele se numără și divorțul de Livia, care l-a înșelat, iar despre sentimentele prin care a trecut a povestit însuși Cătălin Bordea. 

Cătălin Bordea: „În timpul ăla, tu ai impresia că ești nebun” 

Comediantul susține faptul că niciun prieten de-ai lui nu ar fi știut faptul că Livia îi este infidelă. După ce a văzut fotografiile în care fosta parteneră se săruta cu Spike, acesta a avut parte de un șoc. 

S-a așezat pe o bancă, a simțit că-i amorțesc toate simțurile și începuse să pună capăt la capăt mai multe situații din trecutul lor. 

„Șocul a fost ceva… Simți fizic cum te golești. Simți cum te împietrești, pur și simplu. Nu mai ai reacție. E ca la o anestezie așa. Pur și simplu fața rămâne mobilă. (…) Eu m-am pus pe bancă așa, mă uitam în gol. (…) Încep să se lege (n.r. lucrurile) pentru că la un moment dat ai impresia că ești nebun. În timpul ăla, tu ai impresia că ești nebun, că vezi tu semne peste tot și nu știu ce. Și numai tu”, a mărturisit Cătălin Bordea, pentru Xtra Night Show.

Cătălin Bordea nu și-a crezut soția capabilă de un asemenea act 

Cătălin Bordea și Livia au divorțat / foto: Social media

Cătălin Bordea și Livia au divorțat / foto: Social media

Comediantul și-a continuat destăinuirile și a vorbit despre micile schimbări prin care Livia trecuse și care, totodată, îi dădeau acestuia de bănuit. 

„Eu vreau să vă zic o treabă. Din punctul meu de vedere, nu soția mea a făcut asta. Cine a făcut asta eu nu eram căsătorit cu fata aia, nu o cunosc, nu știu cine e. Soția mea nu ar fi făcut niciodată asta, eu așa cred. Soția mea pe care o cunosc eu, pe care am iubit-o și pe care am luat-o de soție, și cu care voiam să îmi petrec toată viața, nu ar fi făcut niciodată așa ceva.

Fata în care s-a transformat la un moment dat, e treaba ei. (…) În ultimul an a fost o transformare bruscă, a fost o transformare ciudată, nu știu cum să o explic. Nu prea mai recunoști omul de lângă tine foarte tare, dar asta ține de alte lucruri, ține de psihologie, când te gândești la criza vârstei mijlocii, criză de identitate”, a mai spus acesta. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cătălin Bordea, mărturii dureroase despre momentul în care a aflat că fosta soție l-a înșelat: Simți că te împietreai, pur și simplu!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă