Prima pagină » VIDEO | Dorian Popa merge mai departe, dar pe jos. S-a filmat tristuț prin București cu un cântec nou, post amendă și ridicarea permisului după ce a condus drogat • BAZAR

VIDEO | Dorian Popa merge mai departe, dar pe jos. S-a filmat tristuț prin București cu un cântec nou, post amendă și ridicarea permisului după ce a condus drogat • BAZAR

de Roboțelul @ iDOR.info
video-|-dorian-popa-merge-mai-departe,-dar-pe-jos.-s-a-filmat-tristut-prin-bucuresti-cu-un-cantec-nou,-post-amenda-si-ridicarea-permisului-dupa-ce-a-condus-drogat-•-bazar

După ce a fost prins sub influența unor substanțe interzise în timp ce conducea în Domnești, Dorian Popa le-a transmis un mesaj fanilor în care le cere să nu-l judece. La aproape o lună de la acest incident, cunoscutul artist spune că „merge mai departe” în noua sa melodie.

„Merg mai departe”, noua melodie a lui Dorian Popa

Într-un videoclip postat pe canalul său de YouTube, la aproximativ două săptămâni după ce a ieșit pozitiv la o substanță interzisă, Dorian Popa a recunoscut că a consumat canabis și își cerea scuze față de urmăritorii săi.

Vreau să îmi cer scuze tuturor care mă urmăresc, am greșit indiscutabil, nu am circumstanțe atentuante, am dat un exemplu negativ. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, lucru pe care îl regret și am ieșit pozitiv chiar și la câteva zile după ce am consumat.

În urmă cu puțin timp, Dorian a scos o nouă melodie, „Merg mai departe”, alături de următorul mesaj:

ÎN PRIMUL RÂND încep prin a vă MULȚUMI pentru TOATĂ SUSȚINEREA pe care mi-ați oferit-o și pentru MUNTELE de ENERGIE CALDĂ ce l-ați creat pentru a mă adăposti! NU AM CUVINTE să releve, cu adevărat, cât de PROTEJAT m-am simțit, însă știu SIGUR că simțiți CÂT DE RECUNOSCĂTOR vă sunt! Sper ca piesa asta să vă dea PUTEREA să vă LUPTAȚI cu momentele grele din viețile voastre și NU UITAȚI că-n spatele ORICĂRUI NOR, fie el CÂT DE NEGRU, există lumina SOARELUI, gata să ne lumineze și să ne încălzească sufletele LA LOC! AL VOSTRU negreșit… am fost, sunt și VOI FI.

În videoclip, artistul „merge mai departe” prin mai multe zone din București, inclusiv un teren de baschet și în Parcul Drumul Taberei, ba chiar și printre mașini, salutându-se cu șoferii. Pe jos, desigur, pentru că acesta a rămas fără permis.

Muzica este realizată de Liviu Teodorescu, iar la versuri a contribuit și Dorian.

În urmă cu 11 ani, artistul a filmat un videoclip alături de Dorian Popa și alți artiști în care trăgeau un semnal de alarmă legat de consumul de droguri. Acesta poate fi vizionat AICI.

Context

Comunicatul IPJ Ilfov:

La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, transmite IPJ Ilfov, sâmbătă, 28 octombrie.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, au mai transmis oamenii legii.

Potrivit surselor judiciare, șoferul prins drogat la volan este Dorian Popa, care a fost oprit în apropierea locuinței sale. El a declarat că mergea până la magazin să cumpere ceva, conform News.ro.

Artistul ar fi ieșit pozitiv la canabis și le-a spus polițiștilor că se întorcea de la o petrecere și nu consumase nicio substanță interzisă, doar inhalase. Influencerul era îmbrăcat doar în halat și lenjerie.

Te-ar mai putea interesa și:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: VIDEO | Dorian Popa merge mai departe, dar pe jos. S-a filmat tristuț prin București cu un cântec nou, post amendă și ridicarea permisului după ce a condus drogat • BAZAR

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type