Prima pagină » vivo Watch 3 a sosit: ceas cu eSIM, ecran AMOLED, Blue OS

vivo Watch 3 a sosit: ceas cu eSIM, ecran AMOLED, Blue OS

de Roboțelul @ iDOR.info
vivo-watch-3-a-sosit:-ceas-cu-esim,-ecran-amoled,-blue-os

Pe 13 noiembrie vivo a ţinut un eveniment în cadrul căruia a dezvăluit oficial seria de telefoane vivo X100. Acele modele nu au sosit singure, deoarece a debutat şi ceasul vivo Watch 3. Avem de-a face cu un smartwatch cu aşa numitul Blue OS la bord şi cu suport eSIM.

vivo Watch 3 vine cu un corp din oţel inoxidabil şi are un design circular. Integrează un ecran AMOLED de 1.43 inch, uşor curbat şi vine în variante cu curele din silicon sau piele. Rulează noul Blue OS, care suportă peste 100 de moduri sport. Are şi funcţie de Coach, care te ghidează la fitness şi oferă şi cursuri avansate. 

vivo Watch 3

Pe partea de sănătate avem la dispoziţie un senzor de puls pe 8 canale şi un senzor de oxigen pe 16 canale, combinat cu o tehnologie dezvoltată de vivo, cu deep learning şi AI. Watch 3 va sosi în variante Bluetooth şi celulare, cu 4 GB stocare, un buton crown funcţional şi o autonomie de până la 16 zile. Are şi GPS, 64 MB RAM, senzor de presiune a aerului şi corpul său rezista la 5 ATM, adică scufundare la 50 de metri adâncime. 

Cântăreşte 36 de grame, măsoară 13.75 mm în talie şi are şi speaker şi microfon. Până la 7 zile de autonomie atinge versiunea eSIM, care devin 16 pentru cea Bluetooth. vivo Watch 3 e disponibil în 4 culori: negru, alb, Starlight, Bright Moon. Costă 150 de euro în versiunea bază, Bluetooth şi cu curea din cauciuc, ia cea cu eSIM şi piele ajunge la 200 de euro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: vivo Watch 3 a sosit: ceas cu eSIM, ecran AMOLED, Blue OS

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă