Prima pagină » OPPO va lansa ceasul Watch X cu wearOS pe 29 februarie; Ar putea fi un OnePlus Watch 2 rebranduit

OPPO va lansa ceasul Watch X cu wearOS pe 29 februarie; Ar putea fi un OnePlus Watch 2 rebranduit

de Roboțelul @ iDOR.info
oppo-va-lansa-ceasul-watch-x-cu-wearos-pe-29-februarie;-ar-putea-fi-un-oneplus-watch-2-rebranduit

Nu ştim mare lucru despre următoarele telefoane flagship OPPO şi nici măcar dacă se vor numi Find X8 sau nu, dar azi aflăm câte ceva despre viitoarele ceasuri ale companiei. Un aşa numit OPPO Watch X este în pregătire, cu wearOS la bord şi se va lansa pe 29 februarie.

Şanse mari să fie un OnePlus Watch 2 rebranduit, care la rândul său a primit un teaser recent. Sau un OPPO Watch 4, dacă pică numele Watch X. Debutul lui OPPO Watch X a fost confirmat pentru Malaezia, pentru dată de 29 februarie. Apare şi o imagine, din care ne dăm seama va fi primul smartwatch cu cadran circular al companiei, abătându-se de la designul pătrăţos al predecesorilor. 

Seamănă mult cu OnePlus Watch 2, deci teoria cu rebranding-ul e solidă. OnePlus Watch 2 va fi anunţat la MWC 2024, pe 26 februarie. OPPO Watch X se poate precomanda deja în Malaezia, cu un depozit de 10 dolari. Vine pe maron sau negru, are 4G şi eSIM. Dacă e cu adevărat rebranding, atunci va aduce un ecran OLED de 1.43 inch, cu rezoluţie de 466 x 466 pixeli, procesor Snapdragon W5 Gen 1 şi chipset dual BES 2700.

Are şi 1 GB RAM, baterie de 500 mAh cu încărcare la 10W şi Bluetooth, Wi-Fi dual band. Corpul va fi certificat IP68. Produsul va ajunge în China sub numele de OPPO Watch 4, cu ColorOS for Watch 6.0 la bord.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OPPO va lansa ceasul Watch X cu wearOS pe 29 februarie; Ar putea fi un OnePlus Watch 2 rebranduit

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă