Prima pagină » Huawei Watch Fit 3 apare în randări detaliate și arată fix ca un Apple Watch; Are chiar și buton Crown

Huawei Watch Fit 3 apare în randări detaliate și arată fix ca un Apple Watch; Are chiar și buton Crown

de Roboțelul @ iDOR.info
huawei-watch-fit-3-apare-in-randari-detaliate-si-arata-fix-ca-un-apple-watch;-are-chiar-si-buton-crown

După Watch Fit 2, respectiv Fit 2 Active, pare că HUAWEI urmează să prezinte o nouă „brățară” de fitness în următoarea perioadă. Vorbim azi despre Huawei Watch Fit 3, device ce si-a făcut apariția în randări cu iz realist pe Twitter (x.com) prin intermediul tipster-ului Roland Quandt. Puțin surprinzător e că arată ca un Apple Watch. Mai jos am detalii.

Forma corpului e cu siguranță familiară, dar marginile din jurul display-ului sunt destul de generoase. Ceasul vine cu un buton crown în partea dreaptă + buton pentru shortcut-uri puțin mai jos de acesta. Pare că va fi disponibil pe alb / crem, negru, roz, dar mai mult ca sigur primim variante cu brățări fabricate din cauciuc sau piele, după cum observăm în randări.

Predecesorii lui Watch Fit 3 aduceau cu brățări fitness mai mult, dar acum pare că vorbim într-adevăr despre un smartwatch. Cel puțin ca aspect, întrucât funcționalitățile sale ar putea fi limitate. În acest an Xiaomi a lansat Redmi Watch 4, un alt model similar ca design și feeling cu un Apple Watch, pe care l-am și testat.

Lansarea unui astfel de produs nu sună rău, mai ales pentru cei ce îsi doreau un Apple Watch, dar foloseau un telefon cu Android. Smartwatch-urile Huawei funcționează foarte bine atât alături de smartphone-uri ce rulează HarmonyOS sau Android, cât și cu iPhone-uri.

Cu siguranță Watch Fit 3 vine ca rival pentru alte modele de pe piață mai accesibile precum Redmi Watch 4, poate chiar Galaxy Watch Fit 3 de la Samsung. Acum, rămâne de văzut când va debuta și cât va costa în România.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Huawei Watch Fit 3 apare în randări detaliate și arată fix ca un Apple Watch; Are chiar și buton Crown

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă