Prima pagină » Mihai Trăistariu, debusolat: ce i-a cerut o clientă să facă. „S-a ținut două zile de capul meu”

Mihai Trăistariu, debusolat: ce i-a cerut o clientă să facă. „S-a ținut două zile de capul meu”

de Roboțelul @ iDOR.info
mihai-traistariu,-debusolat:-ce-i-a-cerut-o-clienta-sa-faca.-„s-a-tinut-doua-zile-de-capul-meu”

Miercuri, 15 Noiembrie 2023, ora 18:12

2787 citiri

Mihai Trăistariu a avut o cerere specială din partea unei cliente. Cântărețul are șase locuințe la malul mării pe care le închiriază.

Mihai Trăistariu s-a lansat puternic în afaceri. Are șase apartamente în Mamaia Nord și vrea să mai cumpere încă patru.

Cântărețul se ocupă personal de rezervări și chiar face curat în camere dacă e nevoie. „Mă filmează lumea de pe balcoane, mă pune pe TikTok, dar nu mă deranjează, o fac pentru afacerea mea”.

Trăistariu are recenzii pozitive, însă a primit și note mici de la clienții mai pretențioși. „Cel mai dificil client? Cineva mi-a dat nota 7, pentru că e mult praf în Mamaia Nord, am fost foarte supărat. Asta e, e o stațiune nouă, se construiește, dar apartamentul meu cu ce a greșit? O altă clientă s-a supărat pentru că nu aveam o oală specială de spaghete. Ea venise cu spaghetele la borcan, aproape preparate și îi trebuia această oală, mi-a cerut să îi cumpăr această oală. S-a ținut două zile de capul meu, s-au stricat și spaghetele și m-a lăsat”, a declarat Mihai Trăistariu la postul A7.

„Din pandemie am apartamentele, am dat un teren și m-am pricopsit cu 7 apartamente, într-unul stau eu și 6 le închiriez. Acum aș mai vrea să cumpăr patru, pentru că oferta e mare pe timpul verii. Încă mai mă gândesc, aș avea rate de 50.000 de euro pe an, trebuie să fac împrumut la bancă”, a mai declarat el.

Fenomenul apartamentelor goale.

Mulți români investesc în piața imobiliară însă nu toți închiriază ulterior locuințele achiziționate. Un antreprenor a încercat să afle care sunt motivele și ce se află în spatele…

Aroganța lui Pescobar către un client nemulțumit: „Auzi, bă? Îți dau 100 de lei să stai acasă. Că ăia cântărește doar coaja...” VIDEO

Omul de afaceri Paul Nicolau, supranumit Pescobar, patronul restaurantelor Taverna Racilor închise de ANPC pentru nereguli privind siguranța alimentară, a avut o replică arogantă pentru un…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mihai Trăistariu, debusolat: ce i-a cerut o clientă să facă. „S-a ținut două zile de capul meu”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type