Prima pagină » Roșu de Crăciun. Prințesa Charlene de Monaco, cu un alt exemplu de look festiv, la împărțirea cadourilor

Roșu de Crăciun. Prințesa Charlene de Monaco, cu un alt exemplu de look festiv, la împărțirea cadourilor

de Roboțelul @ iDOR.info

Cei mai norocoși prichindei din Principatul de Monaco au fost cadorisiți în persoană de către Albert și Charlene de Monaco, într-o nouă acțiune de Crăciun.

Cuplul regal, căruia i s-a alăturat la evenimentul anual de Crăciun și Camille Gottlieb, fiica Prințesei Stephanie de Monaco, a împărțit cadouri copiilor adunați în curtea palatului princiar.

Albert și Charlene de Monaco de Crăciun profimedia 0831198970 jpg

Prințesa Charlene, în vârstă de 45 de ani, a arătat cât se poate de festiv într-un pulover roșu, pe care l-a combinat cu cizme cu toc asortate, pe deasupra purtând o haină neagră, călduroasă. Soțul ei, Prințul Albert, în vârstă de 65 de ani, a avut la rândul lui un look închis la culoare, înveselit, însă, de o cravată cu tematică de Crăciun.

Cei doi, părinții fraților gemeni Jacques și Gabriella, în vârstă de nouă ani, s-au simțit foarte bine în timp ce-au discutat cu familiile care-au vizitau palatul și au împărțit cadouri celor mici.

Albert și Charlene de Monaco la împărțirea cadourilor de Crăciun

Imaginea 1/5: Albert și Charlene de Monaco la împărțirea cadourilor de Crăciun

A fost, după cum se poate observa, o lună încărcată pentru cuplul princiar care, săptămâna trecută, a participat la un alt eveniment caritabil de Crăciun, de data aceasta la sediul Crucii Roșii.

Cei doi soți și-au petrecut, atunci, după-amiaza împărțind cadouri de Crăciun bătrânilor, un obicei pe care îl respectă în fiecare an, în această perioadă.

Și tot recent, un portret adorabil și cât se poate de festiv al familiei princiare monegasce, pentru felicitarea lor de Crăciun din 2023, a fost făcut public pe conturile sociale ale palatului.

Charlene și Albert de Monaco în felicitarea de Crăciun jpg

În imaginea cu pricina, suveranul în vârstă de 65 de ani și fosta înotătoare olimpică de 45 de ani pozează alături de copiii lor, Prințul Moștenitor Jacques și sora sa geamănă, Prințesa Gabriella, care și-au sărbătorit a noua aniversare la începutul lunii decembrie.

Spre deosebire de felicitarea anuală de Crăciun a Prințului și a Prințesei de Wales, familia princiară din Monaco a adoptat o abordare mult mai formală și mai elegantă în tabloul ei festiv.

Foto: Profimedia, Getty Images, Facebook




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Roșu de Crăciun. Prințesa Charlene de Monaco, cu un alt exemplu de look festiv, la împărțirea cadourilor

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă