Prima pagină » Cătălin Bordea, „tradus” de soție cu cel mai bun prieten: „Și ziariștii erau jenați să mă anunțe că au poze cu ei”

Cătălin Bordea, „tradus” de soție cu cel mai bun prieten: „Și ziariștii erau jenați să mă anunțe că au poze cu ei”

de Roboțelul @ iDOR.info
catalin-bordea,-„tradus”-de-sotie-cu-cel-mai-bun-prieten:-„si-ziaristii-erau-jenati-sa-ma-anunte-ca-au-poze-cu-ei”

Vineri, 01 Decembrie 2023, ora 11:58

3483 citiri

Cătălin Bordea,

Spike (stânga) a intervenit în căsătoria dintre Cătălin Bordea și Livia FOTO Colaj WOWbiz

Cătălin Bordea face față cu greu despărțirii de soția lui, Livia. Aceasta a ales să își continue viața alături de cântărețul Spike.

„Eu l-am iubit pe băiatul ăsta ca pe fratele meu, l-am iubit până în ultimul moment”, a spus Cătălin Bordea despre Spike, omul pentru care Livia l-a părăsit.

Comediantul era plecat în turneu, în momentul în care a fost sunat de redactorul-șef CanCan pentru a-i spune că are poze cu Livia și Spike în timp ce se sărută.

„Erau și ei jenați să mă anunțe că au poze cu ei”.

Micutzu era cel mai revoltat, că mergem, că facem. Ce rost mai avea?”, a mai afirmat Bordea.

Acesta a fost devastat în momentul în care și-a luat adio de la Livia și spune că cel mai greu moment a fost când și-a luat bagajele și a plecat.

Bordea e deranjat de faptul că Spike se laudă că i-a furat soția.

„Nu am exact timpul anume (n. red. de când a început Livia să-l înșele cu Spike). E prima oara când zic asta. Băi, dacă faci un lucru, nu te lăuda cu aia.

E un rău pe care îl faci, nu e o chestie bună, tu te-ai băgat în casa unui.(…) De la știrea oficială nu am încercat, ce să vorbesc, n-am ce să vorbesc (n. red. cu Spike despre faptul că s-a cuplat cu soția lui). Pe lângă asta, când aud că te mai și lauzi că ia uite ce i-am făcut fraierului ăla. Nu ne-am certat niciodată. Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până în ultimul moment, a fost fratele meu”, a spus Cătălin Bordea, în podcast-ul lui Speak.

Eveniment Quarterly Report

Cazul Cherecheș ar putea grăbi achiziționarea brățărilor electronice pentru persoanele cercetate: ”Costurile pentru prinderea lui au fost majore”

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anunțat vineri seară, 1 decembrie, că a solicitat în şedinţa de guvern achiziţionarea de brăţări pentru persoanele cercetate de autorităţile statului,…

Ce îl supără cel mai mult pe liderul PSD la actuala coaliție cu PNL: ”Mai aveam puţin şi închideam țara”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 1 decembrie, că România avea nevoie de stabilitate în momentul în care s-a format actuala coaliţie de guvernare, cu cei din PNL. ”În momentul…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cătălin Bordea, „tradus” de soție cu cel mai bun prieten: „Și ziariștii erau jenați să mă anunțe că au poze cu ei”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă