Prima pagină » Delia, cumpărături cu sacoșa de rafie în piața Obor. Artista a furat toate privirile, iar comercianții nu și-au putut crede ochilor

Delia, cumpărături cu sacoșa de rafie în piața Obor. Artista a furat toate privirile, iar comercianții nu și-au putut crede ochilor

de Roboțelul @ iDOR.info
delia,-cumparaturi-cu-sacosa-de-rafie-in-piata-obor.-artista-a-furat-toate-privirile,-iar-comerciantii-nu-si-au-putut-crede-ochilor

Delia a întors toate capetele după ce a fost la cumpărături în piața Obor din București

De asemenea, artista a optat să nu circule prin București cu mașina ei de lux, ci să aleagă metroul, captând atenția tuturor prin ținuta sa.

Comercianții din piața Obor au avut parte de o surpriză de proporții ieri atunci când au văzut că la tarabele lor cu legume și-a făcut apariția Delia. După ce și-a achiziționat murături, Delia a explorat piața Obor la pas, interacționând cu vânzătorii.

delia 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

Îmbrăcată lejer, în haine de stradă, și purtând un fes negru, artista a întors toate privirile celor din jur. Reacțiile pe rețelele sociale ale vedetei au fost numeroase, mulți fiind surprinși de inițiativa cântăreței. Pe de altă pare, nu este o surpriză pentru nimeni faptul că Delia este o artistă nonconformistă, căreia îi place să sfideze convențiile sociale.

Motivul pentru care Delia a renunțat la terapie

Într-un podcast recent moderat de către Răzvan Exarhu, Delia și-a deschis sufletul și a făcut tot felul de mărturisiri interesante. A subliniat, încă o dată, că nu-și dorește copii pentru că aceștia reprezintă o responsabilitate pe care ea nu este dispusă să și-o asume.

În plus, vedeta a dezvăluit și că a renunțat la ședintele de psihoterapie atunci când a întâlnit in psiholog care nu o ajuta să-și depășească problemele, ci o compătimea excesiv.

„Nu (n.red.: face terapie). Am fost de două ori și mi s-a părut că mă victimiza prea mult, că-mi plângea de milă. Poate era o parte de terapie. Îi povesteam lucruri despre viață. Și era: «Vai, sărăcuța». Era femeie. Era o dramă și am zis că nu vreau asta. E ok, n-am nevoie, sunt ok. Cred că era un fel de a aborda psihoterapia al persoanei, care era foarte drăguță și prietenoasă cu mine și foarte ok“, a declarat Delia, în podcastul „Ac de siguranță cu Exarhu”.

Delia Matache este căsătorită din anul 2012 cu Răzvan Munteanu, care îi este și manager

De peste 10 ani, Delia Matache și Răzvan Munteanu alcătuiesc unul dintre cele mai apreciate cupluri din shiwbizul românesc. Cei doi au devenit soț și soție în anul 2012, iar de atunci sunt de nedespărțit. Călătoresc lumea în lung și în lat, sunt implicați în diferite proiecte și au o relație solidă.

De când au devenit un cuplu, Răzvan Munteanu se ocupă de coordonarea tuturor aspectelor legate de spectacolele celebrei artiste. În același timp, el se implică în gestionarea mai multor afaceri din zona Centrului Vechi. De asemenea, soțul Deliei are și câteva investiții în domeniul criptomonedelor.

Diferența de vârstă între Delia Matache și Răzvan Munteanu nu este una mare. Solista a împlinit anul acesta 41 de ani, în timp ce partenerul său de viață, Răzvan Munteanu este cu cinci ani mai în vârstă decât ea, având 46.

Sursă foto: Instagram Delia

Citește și:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Delia, cumpărături cu sacoșa de rafie în piața Obor. Artista a furat toate privirile, iar comercianții nu și-au putut crede ochilor

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă