Prima pagină » Delia, o nouă apariție inedită pe social media. Cum au reacționat fanii

Delia, o nouă apariție inedită pe social media. Cum au reacționat fanii

de Roboțelul @ iDOR.info
delia,-o-noua-aparitie-inedita-pe-social-media.-cum-au-reactionat-fanii

Delia a uimit pe rețelele de socializare cu un look inedit și neobișnuit.

Delia, o nouă apariție inedită pe social media. Cum au reacționat fanii

Delia, în vârstă de 41 de ani, este apreciată pentru stilul ei excentric și preferința pentru ținute colorate și extravagante. Recent, pe Instagram, ea și-a surprins fanii cu o postare în care arăta cizmele pe care le-a ales. Nu este o noutate pentru Delia, care este și jurată la iUmor, să opteze pentru aceste încălțăminte specifice. Aceste cizme nu sunt accesibile ca preț și au devenit un trend popular în Statele Unite.

Delia a uimit cu un look inedit pe internet

Artista se menține mereu în lumina reflectoarelor pe internet. De curând, pe profilul ei de Instagram, cântăreața a postat o serie de fotografii în care apărea purtând faimoasele Big Red Boots, parte a noii colecții MSCHF x Crocs cu Paris Hilton. Se pare că Delia a dezvoltat o adevărată pasiune pentru aceste cizme, având în vedere că și-a achiziționat deja o altă pereche, dar într-o culoare diferită. Acum, în garderoba artistei se găsește și o pereche de cizme de cauciuc gri.

Aceste cizme au câștigat deja popularitate în Statele Unite și sunt foarte solicitate pe site-urile de specialitate, dar prețul lor nu este deloc accesibil. O pereche se vinde la prețul de 350 de dolari, ceea ce echivalează cu aproximativ 1600 de lei, însă diferă în funcție de site. Sunt realizate din material spumos și au o greutate de aproximativ 3 kilograme.

Publicul a remarcat deja faptul că Delia are un stil vestimentar versatil, uneori considerat și  extravagant, și nu îi este deloc teamă să experimenteze din acest punct de vedere. Cântăreața este la curent cu tot ceea ce apare nou în modă și cumpără piese pe care ulterior le poate integra în ținute pentru diferite proiecte profesionale și personale.

Artista mai are o pereche de cizme într-o altă culoare

În urmă cu ceva timp, Delia a publicat pe Instagram un video în care le prezintă fanilor prima ei pereche de cizme și le arată câteva sugestii de articole vestimentare și accesorii pe care le vede ca fiind potrivite cu aceste cizme.

De asemenea, Delia s-a pozat purtând cizmele din colecția MSCHF x Crocs și, așa cum probabil era de așteptat, achiziția ei a stârnit diverse reacții în rândul fanilor. „Numai Delia putea purta așa ceva”, „Cât au fost gumarii?”, „Ce faci cu ei după ce ți-ai făcut pozele? Presupun că nu îi mai porți?”, „Te-ai încălțat cu pufuleți”, „Bune pentru mers la pescuit”, „Sper că nu ai dat bani pe oribilitățile alea!”, ‘Ador”, „Mă întreb…unde găsești întotdeauna atâtea lucruri interesante”, „Diferența între noi și Delia este că ea își trăiește viața din plin nu pierde timp judecând pe alții 🔥În schimb noi suntem setați să urmărim anumite reguli care sunt făcute de alții că așa trebuie și din păcate uităm să trăim cu adevărat”, sunt o parte dintre comentariile primite de Delia pe Instagram.

Modelul acesta a fost lansat în luna august a anului 2023, iar pe site-ul MSCHF stocul este epuizat, însă prețul afișat este între 350 și 800 de dolari de dolari. Pe alte site-uri, acestea pot fi cumpărate la prețul de 1.177 de euro. Imaginea campaniei de lansare a fost nimeni alta decât Paris Hilton. În fotografiile care însoțesc promovarea acestor cizme, vedeta le poartă alături de un costum care amintește de cel pe care l-a avut actrița Uma Thurman în Kill Bill.

Citește și:
Gigi Hadid și Bradley Cooper, întâlnire romantică în New York. Cum a fost surprins celebrul cuplu

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Delia, o nouă apariție inedită pe social media. Cum au reacționat fanii

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă