Prima pagină » Delia are probleme de sănătate în timpul turneului din America: „Am amețeli foarte ciudate. Eu n-am nimic niciodată, asta mă sperie”

Delia are probleme de sănătate în timpul turneului din America: „Am amețeli foarte ciudate. Eu n-am nimic niciodată, asta mă sperie”

de Roboțelul @ iDOR.info
delia-are-probleme-de-sanatate-in-timpul-turneului-din-america:-„am-ameteli-foarte-ciudate.-eu-n-am-nimic-niciodata,-asta-ma-sperie”

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Delia trăiește visul american și este extrem de fericită că poate combina pasiunea ei pentru călătorii cu muzica. Astfel, cântăreața se plimbă foarte mult între concerte și încearcă să viziteze cât mai mult în orașele în care ajunge, doar că unele probleme de sănătate i-au cam dat planurile peste cap în ultimele zile.

Vezi galeria foto Arrow_read_more

Delia a povestit pe rețelele de socializare că se confruntă cu o problemă de sănătate pe care n-a mai avut-o până acum și acest lucru o îngrijorează. Cântăreața are amețeli care persistă de câteva zile, deși mănâncă bine, s-a odihnit și este conștiincioasă cu vitaminele pe care le ia zilnic. 

„De vreo două zile eu amețesc și nu se știe de ce. Am niște amețeli foarte ciudate, seamănă cu amețelile alea când te dai jos brusc din pat. Doar că eu le am pe tot parcursul zilei și durează câteva secunde și sunt o dată la cinci minute. Sunt bine, nu vă faceți griji. (…)

Amețelile pe care le am durează două-trei secunde, sunt toată ziua, o dată la cinci minute și e ca un val de amețeală care pleacă din cap și nu pot să îmi explic ce e, n-am avut niciodată nicio amețeală.

Eu n-am nimic niciodată, asta e faza care mă sperie. Jet lag la cinci zile după ce am ajuns în America? Dacă era jet lag, de ce n-am avut în primele zile? Și dorm bine, m-am hidratat bine, am luat B-uri, fier, am luat de toate. Amețelile astea le am de o zi jumate, sunt foarte ciudate, nu le înțeleg.’

Delia își promovează în America noul ei album, „Flex’, lansat la finalul anului trecut, și pe care se regăsesc 13 piese, printre care „OTZL GLTZ’, „Lololo’, „Sirena Apelor’, dar și „Jimmy Samurai’ cu Oana Matache, „Fără Te merau’ cu Connect-R, „Cum am știut’ cu Killa Fonic, „Cum era’ cu NANE și „eRAI’ cu Antonia.

Citește și: Viviana Sposub, adevărul neștiut despre vacanța petrecută cu George Burcea în America: „Îmi doresc foarte mult să fiu mamă’/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Evelyn Balu de la Chefi la cuțite. Are doi copii și a fost victima violenței domestice: „Am fost aruncată pe geam de către soț, m-a amenințat cu moartea’

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de divorț al lui Cristian Gațu, după acuzațiile de infidelitate: „Mi-am ales cu mâna mea soarta’. Cum vrea fostul sportiv să împartă averea și ce pretenții are soția

Delia a renunțat la ședințele de terapie

Delia a mers la terapie o perioadă, însă a decis acum câteva luni să întrerupă ședințe si a explicat de ce.

„Nu (n.red.: face terapie). Am fost de două ori și mi s-a părut că mă victimiza prea mult, că-mi plângea de milă. Poate era o parte de terapie. Îi povesteam lucruri despre viață.

Și era: „Vai, sărăcuța”. Era femeie. Era o dramă și am zis că nu vreau asta. E ok, n-am nevoie, sunt ok. Cred că era un fel de a aborda psihoterapia al persoanei, care era foarte drăguță și prietenoasă cu mine și foarte ok, a declarat Delia, în podcastul „Ac de siguranță cu Exarhu’.

Întrebată în cadrul interviului care crede că sunt semnele bătrâneții din punctul ei de vedere, Delia a explicat că atunci când devii părinte este clar că nu mai ești tânăr.

„Te responsabilizează foarte tare. Trebuie să devii un pic mai în vârstă decât ești ca să fii matur. Cred că, dacă ai foarte multe griji, dacă te interesează foarte mult mediul social și te raportezi foarte mult la asta, îmbătrânești’, a completat cântăreața pentru sursa de mai sus.

Delia a vorbit și despre curiozitatea oamenilor în ceea ce privește decizia ei de a deveni sau nu mamă, lucru care a stârnit mari controverse: „Nu m-am apucat să spun, nu a fost o declarație: «Nu vreau să fac copii». Nu, am fost întrebată. N-a fost o chestie pe care am spus-o pentru că am simțit-o, a fost o chestie interactivă cu oamenii (n.red.: în timpul unui LIVE pe TikTok)’.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Libertatea.ro

Fanatik

Proiecte speciale




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Delia are probleme de sănătate în timpul turneului din America: „Am amețeli foarte ciudate. Eu n-am nimic niciodată, asta mă sperie”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă