Prima pagină » Jocuri gratuite pe PC? Microsoft ia în considerare un abonament Game Pass cu reclame

Jocuri gratuite pe PC? Microsoft ia în considerare un abonament Game Pass cu reclame

de Roboțelul @ iDOR.info
jocuri-gratuite-pe-pc?-microsoft-ia-in-considerare-un-abonament-game-pass-cu-reclame

Microsoft a reușit să ofere gamerilor jocuri pentru o sumă modică lunară odată cu lansarea serviciului Game Pass. Plătești practic un abonament de câțiva euro lunar și ai acces la o librărie întreagă de jocuri. Vorbim despre titluri EA, Bethesda și alte studiouri mari. Ei bine, acum compania pare că se gândește la posibilitatea de a oferi un abonament gratuit cu reclame. Mai jos avem detalii.

Tim Stuart, directorul financiar Xbox, a declarat recent în cadrul Wells Fargo TMT Summit că dorește să aducă Game Pass „pe orice ecran pe care se poate juca un joc”. Viziunea sa implică platforma xCloud care ne permite să jucăm titluri n Cloud printr-un abonament Game Pass Ultimate. Totuși, Stuart spune că se ia în considerare și un abonament gratuit. Practic utilizatori din Africa, India, sud-estul Asiei ar putea juca titlul timp de două ore dacă urmăresc o reclamă de 30 de secunde.

Directorul a vorbit doar despre țări cu un status financiar redus. E posibil ca un astfel de abonament să sosească deci doar în regiuni defavorizate precum India sau Africa. Nu e clar dacă vor exista restricții, dar mă gândesc că Microsoft va oferi acces la doar câteva titluri pentru utilizatorii care folosesc serviciul gratuit.

Au mai existat leak-uri cu privire la un astfel de abonament cu reclame Xbox Game Pass. Rămâne totuși de văzut dacă Microsoft chiar va lansa un astfel de plan.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Jocuri gratuite pe PC? Microsoft ia în considerare un abonament Game Pass cu reclame

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă