Prima pagină » Jocuri care au uimit lumea! Nu este popular, dar oferă multe ore de mare distracție. Verifică ce ai ratat

Jocuri care au uimit lumea! Nu este popular, dar oferă multe ore de mare distracție. Verifică ce ai ratat

de Roboțelul @ iDOR.info
jocuri-care-au-uimit-lumea!-nu-este-popular,-dar-ofera-multe-ore-de-mare-distractie.-verifica-ce-ai-ratat

The Longing este un joc de aventură cu elemente inactiv în care jucăm rolul ultimului slujitor al Regelui lumii interlope. Misiunea noastră este să așteptăm 400 de zile până când conducătorul nostru care ne-a promis libertatea se va trezi. Interesant este că jocul numără timpul în viața reală, așa că nu este suficient să-l pornești și să îl dezactivezi. Trebuie să avem grijă de nevoile personajului nostru, să explorăm lumea interlopă, să colectăm obiecte și să descoperim secrete. Jocul ne oferă multă libertate de alegere. Putem ucide timpul, de exemplu, citind cărți reale precum „Faust” sau „Frații Karamazov” sau încercând să evadăm din subteran înainte de a trece 400 de zile.

Evaluare la abur: 9/10

În fața ochilor tăi [PC/PSVR2/Android/iOS]

„Before Your Eyes” este un joc narativ pe care îl controlăm… cu ochii noștri. Jocul folosește o cameră pentru a ne urmări mișcările ochilor (deși puteți juca și cu un controler, dar este o experiență complet diferită și mult mai proastă). Răspunde și la blițuri. Fiecare fulger declanșează o schimbare a scenei sau un salt în timp, afectând cursul întregii povești. Jocul spune povestea vieții și morții personajului principal, care după moartea sa este dus de un lup misterios la porțile vieții de apoi. Acolo trebuie să vorbească despre viața lui și să dovedească că este vrednic de mântuire. Jocul este emoționant, deoarece conține multe teme legate de familie, dragoste, vise și tristețe și, de asemenea, ne prezintă alegeri dificile. Deși este scurt, este foarte intens și memorabil. Unul dintre cele mai inovatoare titluri la care am avut șansa să mă uit anul acesta.

Evaluare Steam: 10/10

descărcare [PC/NS/PS4/PS5/XO/iOS/Android]

Despachetarea este un joc de logică și simulare în care despachetăm lucrurile din cutii și le aranjam într-un loc nou. Sună plictisitor? Nimic mai departe de adevăr! Acest titlu creează dependență pentru că nu este vorba doar de a pune lucrurile în ordine (deși acesta este de fapt cel mai distractiv). Jocul spune povestea unei femei care trece prin diferite etape din viața ei și își schimbă apartamentul. Fiecare nivel este o cameră diferită, dar este și un an diferit, iar articolele pe care le despachetăm dezvăluie părți din istoria sa. Jocul este incredibil de relaxant, plin de satisfacții și terapeutic și ne permite să ne exprimăm creativitatea și personalitatea. Dar să nu uităm de eroina noastră, pentru care fiecare ființă are un sens și propria poveste separată.

Evaluare la abur: 9/10

Dorfromomantic [PC/NS]

Dorfromantik este un joc de logică și construcție în care plasăm plăci hexagonale cu părți din peisaj. Scopul nostru este să creăm cel mai mare, mai frumos și armonios întreg posibil, combinând câmpuri, păduri, râuri, lacuri, orașe și alte elemente. Jocul are reguli simple, dar necesită gândire și planificare strategică. Jocul este, de asemenea, foarte relaxant, cu grafica și muzica sa creând o atmosferă grozavă. În modul infinit, ne putem pierde în construirea propriei noastre micro/macro lume, dar a propriei noastre lumi. Modul provocare ne va obliga să îndeplinim sarcini și obiective specifice. Interesant, Dorfromantik are un echivalent în viața reală – un joc de societate la fel de reușit, dacă nu mai bun.

Evaluare Steam: 10/10

dărâmare [PC/PS5/XSX|S]

Teardown este un joc de simulare de acțiune în care putem distruge tot ce ne iese în cale. Jocul folosește fizică avansată și grafică voxel (adică pixeli 3D), datorită cărora fiecare obiect este împărțit în blocuri mici care pot fi sparte, mutate, incendiate și folosite în scopurile noastre. Jocul are un mod gratuit în care putem încerca diferite instrumente și arme și un mod poveste în care completăm comenzi pentru agenți suspecti, precum furt, sabotaj sau evadare. Jocul stimulează creativitatea, este foarte satisfăcător și pune multe provocări și puzzle-uri pe care trebuie să le abordăm cu mintea deschisă.

Evaluare Steam: 10/10

Inovația domnește!

Acestea sunt doar câteva exemple de proiecte de jocuri de nișă extrem de inovatoare pe care cred că merită verificate. Desigur, pe piață sunt multe alte produse interesante și originale despre care nu se vorbește prea mult (lipsa banilor pentru marketing), așa că abia așteaptă să fie descoperite. Vă încurajez să căutați și să încercați jocuri noi care de multe ori par neatrăgătoare, deoarece sunt jocurile care vă pot surprinde cel mai mult și vă fac să petreceți multe ore de mare distracție. Nu vă lăsați păcăliți de aparențe, marketing sau stereotipuri, deoarece titlurile de nișă sunt de fapt cele mai autentice și mai puțin formulate, iar creatorii lor au demonstrat că asumarea riscurilor și o abordare experimentală a creării de jocuri pot da roade.

Dius Fidus

„Fanatic pe tot parcursul vieții. Cititor devotat. Jucător. Antreprenor extrem.”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Jocuri care au uimit lumea! Nu este popular, dar oferă multe ore de mare distracție. Verifică ce ai ratat

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă