Prima pagină » Katy Perry, imaginea seducției într-un corset transparent din dantelă: E o nebunie cât de frumoasă ești!

Katy Perry, imaginea seducției într-un corset transparent din dantelă: E o nebunie cât de frumoasă ești!

de Roboțelul @ iDOR.info
katy-perry,-imaginea-seductiei-intr-un-corset-transparent-din-dantela:-e-o-nebunie-cat-de-frumoasa-esti!

Katy Perry este imaginea seducției în cea mai recentă filmare pentru campania de promovare a noului parfum cu care și-a asociat numele.

Logodnica lui Orlando Bloom s-a lăsat filmată într-un top cu corset din dantelă transparentă care i-a subliniat decolteul.

Plină de senzualitate, artista în vârstă de 39 de ani a dezvăluit și detalii despre când a început să cânte pentru prima dată. 

Cu un machiaj care i-a pus în evidență ochii și cu o privire pătrunzătoare, autoarea hitului „Firework” a fost imaginea seducției. 

„E o nebunie cât de frumoasă ești!”, „Regina frumuseții”, Cea mai frumoasă femeie în viață”, „Dumnezeule, ce ochi!”, i-au transmis fanii în comentarii, răsplătind-o cu zeci de mii de inimi.

Galerie foto

Pentru promovarea aceluiași parfum, Katy a apărut și într-o reclamă alături de actorul italian Michele Morrone.

Filmarea pitorească a fost realizată de regizorul italian Paolo Sorrentino.

Katy Perry a început să cânte de la 9 ani

În noul clip, Perry vorbește despre cum și-a găsit pasiunea pentru muzică atunci când a început să cânte la nouă ani, înainte de a învăța chitara la 13 ani. Ea a mărturisit că „vocea ei adevărată” a apărut în momentul în care a început să recunoască puterea muzicii sale.

„Când am reușit să vorbesc cu propriile mele cuvinte, să transmit prin propriile mele sentimente, să-mi expun emoțiile și perspectiva, am simțit că am propria mea mică înțelegere asupra lumii”, a explicat Perry. „Și de atunci am început să mă dedic pasiunii mele”.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Katy Perry, imaginea seducției într-un corset transparent din dantelă: E o nebunie cât de frumoasă ești!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă