Prima pagină » Gestul cu care Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au topit inimile fanilor la Sala Palatului. Imagini în premieră cu fiul lor, Alexandru

Gestul cu care Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au topit inimile fanilor la Sala Palatului. Imagini în premieră cu fiul lor, Alexandru

de Roboțelul @ iDOR.info
gestul-cu-care-lavinia-pirva-si-stefan-banica-jr-au-topit-inimile-fanilor-la-sala-palatului.-imagini-in-premiera-cu-fiul-lor,-alexandru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au topit inimile fanilor la Sala Palatului, la finalul unuia dintre spectacole. Fiul lor, micuțul Alexandru, a marcat prima lui apariție publică. Imagini în premieră.

Sala Palatului, plină ochi la concertele lui Ștefan Bănică Jr.

Încă de la începutul carierei sale muzicale, Ștefan Bănică Jr. organizează în preajma sărbătorilor de iarnă concerte de Crăciun. Până în anul curent, cântărețul a susținut nu mai puțin de 79 de astfel de evenimente, biletele fiind sold-out la fiecare astfel de spectacol.

Potrivit cifrelor monitorizate de echipa lui Ștefan Bănică Jr., la spectacolele de Crăciun pe care le-a organizat în trecut au luat parte peste 350 de mii de spectatori. Și zilele trecute, Sala Palatului a fost plină ochi de fanii cântărețului, concertul fiind cu totul deosebit.

Citește și: Cum a prezentat-o Ştefan Bănică Jr. pe Lavinia Pîrva, la concertul de Crăciun. Cei doi, mai îndrăgostiţi ca niciodată. Imagini rare

Surpriza pregătită de Ștefan Bănică Jr. pentru fanii săi

Timp de patru zile consecutive, de joi până duminică, Ștefan Bănică Jr. a făcut show cu sala plină. În anul 2023, spectacolele sale au avut în centru ideea de familie, artistul interpretând pe scenă alături de copiii săi, Violeta Marin Bănică și Radu Ștefan, și soția Lavinia Pîrva.

Copiii cântărețului au demonstrat tuturor că au moștenit talentul muzical al tatălui lor. Violeta Marin Bănică a interpretat la pian, pe scenă, în timp ce Radu Ștefan l-a acompaniat vocal pe Ștefan Bănică Jr. Împreună cu soția lui, artistul a cântat colindul Doar un Crăciun cu tine.

Citește și: Cum i-a fotografiat Lavinia Pîrva pe băieţii lui Ştefan Bănică Jr. Imagine rară cu Alexandru şi Radu

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au topit inimile fanilor

Aceasta nu a fost singura surpriză de la concertele lui Ștefan Bănică Jr.. La finalul unuia dintre spectacole, copilul pe care cântărețul îl are împreună cu Lavinia Pîrva și pe care a încercat să-l țină cât mai ascuns de ochii publicului, și-a făcut drum către scenă.

Micuțul Alexandru, în vârstă de 4 ani jumătate, a dat buzna peste părinții lui pe scenă, sărindu-le în brațe și oferindu-i mamei sale o floare.

„La asta chiar nu mă așteptam. O să ne tragă puțin la răspundere, îți spun eu”, a spus Lavinia Pîrva, surprinsă că și-a văzut fiul pe scenă.

„El este un prieten de-al nostru. Îl cheamă Alexandru. Ea este soția mea, Lavinia Pîrva Bănică! El este băiețelul meu, băiețelul nostru. Hai cu tati, mă doare mijlocul”, s-a exprimat Ștefan Bănică Jr..

„Noi ne retragem. Succes tati! Sărbători fericite, Sala Palatului”, a rostit emoționată Lavinia Pîrva, ieșind de pe scenă de mână cu micuțul Alexandru.

„Asta-i O dată-n viață, de Iuliana Tudor. Nu o să mai vedeți așa ceva!”, a mai spus artistul, după ce fiul său a marcat prima apariție publică.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Gestul cu care Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au topit inimile fanilor la Sala Palatului. Imagini în premieră cu fiul lor, Alexandru

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă