Prima pagină » Katy Perry, seducătoare într-o rochie mulată, cu decolteu adânc și abdomenul la vedere. Artista a anunțat că părăsește American Idol

Katy Perry, seducătoare într-o rochie mulată, cu decolteu adânc și abdomenul la vedere. Artista a anunțat că părăsește American Idol

de Roboțelul @ iDOR.info
katy-perry,-seducatoare-intr-o-rochie-mulata,-cu-decolteu-adanc-si-abdomenul-la-vedere.-artista-a-anuntat-ca-paraseste-american-idol

Katy Perry a fost invitata lui Jimmy Kimmel, luni seară, la emisiunea acestuia de la ABC, unde a făcut un anunț surprinzător. Va părăsi „American Idol” după sezonul cu numărul 22.

Cântăreața în vârstă de 39 de ani este jurat al concursului de talente, alături de Luke Bryan și Lionel Richie, din 2018. 

Katy Perry pleacă de la American Idol și anunță Rock in Rio

„În această toamnă, în septembrie, voi participa la acest uriaș festival de muzică din Brazilia, numit Rock in Rio. Este cu adevărat incitant. Este foarte important pentru oameni din întreaga lume, în special pentru fanii mei brazilieni”, a spus ea. „Deci cred că acesta va fi ultimul meu sezon pentru Idol. Ce vreau să spun e că iubesc atât de mult show-ul Idol. M-a conectat cu inima Americii. Dar trebuie în același timp să simt acel puls al ritmului meu”, a declarat logodnica lui Orlando Bloom la Jimmy Kimmel Live!.

Întrebată ce părere au colegii ei jurați cu privire la decizia ei de a părăsi American Idol, Katy a glumit: „Ei bine, vor afla în seara aceasta!”.

Pentru apariția la Jimmy Kimmel Live!, Katy Perry a optat pentru o rochie neagră, mulată, care i-a subliniat silueta. Artista americană a îmbrăcat o creație cu decolteu adânc, care i-a lăsat abdomenul la vedere. Katy a asortat o pereche de sandale cu toc înalt și câteva bijuterii. 

Katy Perry, imaginea seducției într-un corset transparent din dantelă: „E o nebunie cât de frumoasă ești!”

Galerie foto

Pe rețelele sociale, fanii artistei s-au împărțit în două tabere. Mulți au felicitat-o pentru decizia luată, convinși că va urma un nou album din partea ei. Alții nu au fost încântați de vestea că nu o vor mai vedea la American Idol. Cu toții însă i-au lăudat ținuta și look-ul în care a emanat senzualitate.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Katy Perry, seducătoare într-o rochie mulată, cu decolteu adânc și abdomenul la vedere. Artista a anunțat că părăsește American Idol

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă