Prima pagină » Mașini: “nu vor clienții cutie automată” • zoso blog

Mașini: “nu vor clienții cutie automată” • zoso blog

de Roboțelul @ iDOR.info
masini:-“nu-vor-clientii-cutie-automata”-•-zoso-blog

Am văzut pe un clip despre noul Duster discuția clasică: “nu face producătorul cu cutie automată, că nu vor clienții”, și voiam să discutăm un pic despre asta.

Acum 3-4 ani, mă duc la Skoda să întreb de o Octavia pentru tata. O automată venea în 9 luni, manuale aveau pe stoc. Nu știu de ce nu cumpără oamenii automate, domne, noi doar nu avem deloc pe stoc și durează 1 an să vină, da, clienții sunt cei care decid.

Specialii de la Renault aveau aceeași placă cu Megane acum niște ani. Nici la ei nu voiau clienții automate, n-avea nici o legătură cu faptul că nu aveau nici una în oferta din România, dar în Europa se vindeau 80% automate.

Așa și la Duster. E greu pentru clienți să le cumpere dacă tu nu le faci sau nu le aduci.

Și mai e ceva ce producătorii nu pot să spună: nu mai fac motoare mari (sau normale, cum le numim unii dintre noi), ca să nu mai forjeze cumpărătorul mașina. Doar că cumpărătorul fix acum o forjează mai mult, că e motorul mic. Pui 10 saci sau un mistreț pe Dusterul nou, că nu l-ai luat să cari pampoane, motorul se opintește mai mult. Se strică mai repede. Cumpărătorul se va reorienta.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mașini: “nu vor clienții cutie automată” • zoso blog

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă