Prima pagină » FOTO. Clienții unui magazin din Aushopping Satu Mare, filmați în cabina de probă?! O cameră bate tocmai în cabine

FOTO. Clienții unui magazin din Aushopping Satu Mare, filmați în cabina de probă?! O cameră bate tocmai în cabine

de Roboțelul @ iDOR.info
foto.-clientii-unui-magazin-din-aushopping-satu-mare,-filmati-in-cabina-de-proba?!-o-camera-bate-tocmai-in-cabine

Noi semne de întrebare vizavi de unele practici ale unor magazine din zona galeriilor Auchan/Aushopping din municipiul Satu Mare. Un cititor al PresaSM ne-a transmis o fotografie potrivit căreia în incinta magazinului Sinsay (incinta Aushopping) în zona cabinelor de probă a hainelor este montată cel puțin o cameră de supraveghere care are un unghi care încalcă aparent flagrant intimitatea clientului. Nu se știe dacă acea cameră este funcțională, dar din dispunere pare să poată surprinde reflexia imaginii din oglindă.

De asemenea, există o altă practică cel puțin discutabilă, de această în incinta Hypermarket-ului Auchan. De exemplu, lenjeria intimă NU poate fi încercată în cabina de probă, în zona cabinelor fiind postat și un mesaj clar în acest sens. Problema este că unii clienți care doresc să returneze lenjeria achiziționată din diverse motive nu o pot face fiindcă asta ar fi politica firmei. În condițiile în care LEGEA spune clar că orice produs poate fi returnat în termen de 24 de ore daca nu prezintă semne de purtare, spălare, deteriorare.

Întrebarea este următoarea: dacă clientul nu poate proba lenjeria intimă, atunci de ce nu o poate returna, dacă are etichetă, bon, nu există semne de purtare și este impecabilă? Dacă ceva nu se poate proba, cum poate clientul să își dea seama dacă este mărimea potrivită sau nu. Este o fractură de logică aici, să nu o numim o practică incorectă/nelegală în raport cu clienții.

Reporterii PresaSM au solicitat un punct de vedere din partea reprezentanților firmei care se ocupă de partea de comunicare a Hypermarket-ului Auchan, pe care îl vom prezenta în momentul în care va fi furnizat.

Reporterii PresaSM au luat legătura și cu reprezentanții Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Satu Mare, care au precizat că orice produs vestimentar se poate returna în termen de 24 de ore pe baza bonului fiscal, co condiția evidentă ca articolele în cauză să nu prezinte semne de purtare, degradare sau să nu fie spălate.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: FOTO. Clienții unui magazin din Aushopping Satu Mare, filmați în cabina de probă?! O cameră bate tocmai în cabine

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă