Prima pagină » realme C67 5G a debutat oficial! Are design atractiv, procesor Dimensity 6100+, cameră de 50 MP

realme C67 5G a debutat oficial! Are design atractiv, procesor Dimensity 6100+, cameră de 50 MP

de Roboțelul @ iDOR.info
realme-c67-5g-a-debutat-oficial!-are-design-atractiv,-procesor-dimensity-6100+,-camera-de-50-mp

În trecut realme C67 5G a avut parte de câteva scăpări, dar iată că terminalul a fost în sfârșit anunțat oficial. Sosește momentan în India, dar aș zice că sunt șanse mari să ajungă în Europa și implicit România. Vine cu un design atractiv, are procesor de nouă generație MediaTek, cameră de 50 MP în spate și baterie de 5000 mAh. Mai jos am toate detaliile!

Avem de-a face cu un telefon cu un corp fabricat din policarbonat. Vine pe nuanțele Dark Purple și Sunny Oasis, iar în față descoperim un display generos de 6.72 inch în diagonală. E vorba despre un panou IPS LCD de 6.72 inch în diagonală, cu rezoluție Full HD+ și refresh rate de 120Hz.

Primim cameră selfie de 8 MP integrată în decupaj bulină, iar terminalul aduce și feature-ul realme Mini Capsule 2.0. Asta înseamnă că primim un sistem de notificări interactiv, similar cu cel oferit de către Apple pe iPhone.

În spate găsim un senzor principal de 50 MP cu deschidere F/1.8, cu tehnologie pixel binning (4-in-1). Apare și un senzor de 2 MP portrait aici. Sub capotă avem un procesor de nouă generație de la MediaTeK – Dimensity 6100+. Terminalul e rezistent la apă în regim IP54, vine cu scanner pentru amprente lateral și are chiar jack de 3.5 mm pentru căști. Apare și o baterie de 5000 mAh + încărcare rapidă la 33W pe fir.

În configurație cu 4 GB RAM și 128 GB de stocare costă 168 de dolari. În variantă ce implică 6 GB RAM și 128 GB de stocare se vinde pentru 180 de dolari în India. Rămâne de văzut când sosește la nivel global și cât va costa.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: realme C67 5G a debutat oficial! Are design atractiv, procesor Dimensity 6100+, cameră de 50 MP

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type