Prima pagină » vivo anunță lansarea globală a smartphone-urilor X100 și X100 Pro – Arena IT

vivo anunță lansarea globală a smartphone-urilor X100 și X100 Pro – Arena IT

de Roboțelul @ iDOR.info
vivo-anunta-lansarea-globala-a-smartphone-urilor-x100-si-x100-pro-–-arena-it

vivo planifică să lanseze smartphone-urile Vivo X100 și Vivo X100 Pro pe piața globală mâine, pe 14 decembrie, exact o lună după ce aceste modele au fost lansate pe piața chineză la 14 noiembrie 2023.

Cum vine după X90 Pro, care a fost un telefon surprinzător de bun, mă aștept la aceeași calitate, dacă nu la un avans tehnologic și în experiența de utilizare. Țin să remarc și că au decis să rămână la același tip de design pentru camera principală, cel care a generat reacții atât de aprinse anul acesta…

vivo anunță lansarea globală a smartphone-urilor X100 și X100 Pro

Deși lansarea globală este planificată deja mâine, mă aștept ca primele unități să ajungă în Europa abia la început de 2024, când sper să prind și eu unul pentru review. 😉

Cum ambele modele – X100 și X100 Pro – au fost deja lansate în China, avem informații detaliate despre specificațiile acestor smartphone-uri. Așa cum ne-am aștepta de la flagship-urile vivo, punctul forte al seriei va fi reprezentat de calitatea camerelor. De la X70 încoace, compania a reușit să impresioneze constant în ceea ce privește performanța camerelor pe seria X, iar pentru X100 și Vivo X100 Pro nu ne așteptăm la mai puțin, mai ales dacă observăm că nu au renunțat la colaborarea cu Zeiss!

vivo a făcut declarații interesante despre o nouă caracteristică a smartphone-urilor în discuție, care ar permite utilizatorilor să captureze „strălucirea soarelui în timpul răsăritului și asfințitului”. Chiar dacă modelele anterioare, cum ar fi X90, puteau realiza deja acest lucru cu succes, rămâne de văzut ce inovații aduce marca în cadrul seriei X100. La fel, pentru că am experiența lansărilor lor anterioare, m-aș aștepta ca tipul acesta de specificații să fie detaliate de un expert în fotografie, cu ceva poze impresionante…

Deja știm că seria X100 va fi echipată cu un chipset de la MediaTek, la fel ca anul trecut, de data aceasta fiind Dimensity 9300, care este cel mai nou din gama lor de vârf. De asemenea, va rula OriginOS 4 bazat pe Android 14, ca sistem de operare. Ar fi interesant ca telefoanele să poată beneficia și de programul Android Preview, care să permită și instalările de beta 15 pe viitor.

vivo X100 și vivo X100 Pro vor dispune, de asemenea, de un ecran AMOLED LTPO de 6,78 inci cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz și vor utiliza cipul V3 personalizat de vivo pentru fotografiere.

Smartphone-urile vor avea o configurație de cameră triplă în spate, alimentată de obiectivul Zeiss. X100 dispune de un senzor principal de 50 MP cu un senzor Sony IMX VCS și o cameră telefoto de 64 MP cu un obiectiv Zeiss, oferind un zoom optic de până la 3x. În schimb, X100 Pro va veni cu un senzor principal de 50 MP cu un obiectiv Sony IMX989 și un obiectiv Zeiss de 50 MP, oferind un impresionant zoom optic de 4,3x. Ambele dispozitive sunt echipate cu o cameră ultra-wide de 50 MP, promițând capacități fotografice remarcabile.

vivo X100 este confirmat să aibă o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 120 W, în timp ce vivo X100 Pro va avea o baterie de 5.400 mAh cu încărcare rapidă de 100 W și suport pentru încărcare wireless de 50 W.

X90  Pro a fost listat, la început de 2023, la un preț de 5499.99 lei, preț ce încă rezistă la același nivel și azi. Prin urmare, deși în China am văzut prețuri care se învârt în jurul a 650 de euro, m-aș aștepta ca la noi să ajungă aproape la dublu. 🙁




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: vivo anunță lansarea globală a smartphone-urilor X100 și X100 Pro – Arena IT

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă