Prima pagină » Lansarea seriei Huawei P70 ar fi fost amânată; Când ar putea sosi telefoanele?

Lansarea seriei Huawei P70 ar fi fost amânată; Când ar putea sosi telefoanele?

de Roboțelul @ iDOR.info
lansarea-seriei-huawei-p70-ar-fi-fost-amanata;-cand-ar-putea-sosi-telefoanele?

Au apărut câteva zvonuri cu privire la seria de telefoane Huawei P70 în ultimele luni. Nu am văzut randări detaliate sau detalii concrete legate de specificații, dar zvonurile indicau că debutul va avea loc undeva spre finalul acestei luni. Ei bine, tipster-ul Digital Chat Station spune că debutul lineup-ului ar fi fost amânat. Nu avem detalii cu privire la motivele din spatele deciziei, dar Huawei P70 a primit o nouă perioadă de lansare. Mai jos am detalii.

Se vehiculează că seria Huawei P70 va include cel puțin 3 modele. Vorbim despre o variantă de bază, una Pro, dar și un model cu design special „Art Edition”. Aceste device-uri ar aduce procesoare Kirin în China, la fel cum s-a întâmplat în cazul seriei Mate 60. Nu e clar încă ce CPU-uri vom primi în Europa. Revenind la data de debut, tipster-ul Digital Chat Station susține că lansarea seriei de flagship-uri ar putea avea loc în luna aprilie a acestui an. 

Mai aflăm că noile modele vor aduce display-uri curbate în regim 2.5D, cu o diagonală cuprinsă între 6.58 și 6.8 inch. Ar fi panouri LTPO OLED cu rezoluție 1.5K. Aceste terminale din seria P70 ar primi și module foto diferite de ceea ce am văzut până acum, de formă triunghiulară. Camera principală ar primi un senzor de top OmniVision OV50H, de 50 MP, iar aici vom găsi și tehnologie de captură XMAGE. Alături de acest senzor ar trebui să primim unul de 50 MP ultrawide, dar și unul periscopic de 50 MP care va oferi zoom lossless 4X. 

Am văzut recent fotografii cu huse destinate seriei P70 care anunțau schimbarea de design vehiculată. Data de debut rămâne incertă până la apariția teaserelor sau a unor informații oficiale din partea Huawei.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Lansarea seriei Huawei P70 ar fi fost amânată; Când ar putea sosi telefoanele?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă