Prima pagină » Lansarea lui OnePlus Ace 3V e confirmată; Telefonul ar sosi la nivel global sub forma modelului Nord 5

Lansarea lui OnePlus Ace 3V e confirmată; Telefonul ar sosi la nivel global sub forma modelului Nord 5

de Roboțelul @ iDOR.info
lansarea-lui-oneplus-ace-3v-e-confirmata;-telefonul-ar-sosi-la-nivel-global-sub-forma-modelului-nord-5

Anul trecut OnePlus lansa trei smartphone-uri branduite „Ace” în China. În acest an a debutat deja OnePlus Ace 3 cu CPU Snapdragon 8 Gen 2, dar pare că ne pregătim de lansarea a altor două modele sub acest lineup: Ace 3V și Ace 3 Pro. Au mai existat zvonuri pe web cu privire la Ace 3V, dar iată că azi avem o confirmare din partea președintelui companiei pe Weibo, semn că debutul va avea loc curând. Mai jos avem detalii.

Ar fi vorba despre un smartphone midrange ce va aduce un procesor Snapdragon 7+ Gen 3 (încă nelansat). Acest cipset ar primi capabilități AI importante, motiv pentru care președintele simte nevoia să ofere un mic teaser cu privire la noul telefon. Ace 3V ar sosi prima dată în China, dar în următoarele luni el ar putea fi rebranduit la nivel global drept OnePlus Nord 5. 

Pe web au apărut și detalii privind specificațiile acestui terminal. Ace 3V / OnePlus Nord 5, ar primi ecran OLED de 6.7 inch cu refresh rate de 120Hz și rezoluție 1.5K. În față s-ar afla o cameră selfie de 16 MP, iar în spate un senzor principal de 50 MP cu OIS. Telefonul va rula Android 14, iar ca dotări vom primi 16 GB RAM, 512 GB sau 1 TB de stocare în configurație de top.

Telefonul va aduce și o baterie de 5500 mAh, alimentare rapidă la 100W pe fir, iar alte dotări interesante vor fi:

  • senzor pentru amprente optic;
  • emițător infraroșu pentru controlul altor dispozitive;
  • difuzoare stereo;
  • buton „Alert Slider” pentru schimbarea profilelor de sunet;




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Lansarea lui OnePlus Ace 3V e confirmată; Telefonul ar sosi la nivel global sub forma modelului Nord 5

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă