Prima pagină » Xiaomi 14 Ultra ar putea marca revenirea scanner-ului de amprente ultrasonic în portofoliul companiei

Xiaomi 14 Ultra ar putea marca revenirea scanner-ului de amprente ultrasonic în portofoliul companiei

de Roboțelul @ iDOR.info
xiaomi-14-ultra-ar-putea-marca-revenirea-scanner-ului-de-amprente-ultrasonic-in-portofoliul-companiei

Luna decembrie este aici și am putea spune că lansările de flagship-uri aproape că s-au terminat, pe listă mai aflându-se doar câteva, precum OnePlus 12 care se va lansa astăzi pe data de 4 decembrie. Anul 2024 ne va aduce grosul de terminale high-end, iar unul mult așteptat este cameraphone-ul Xiaomi 14 Ultra despre care avem câteva detalii noi astăzi. 

Xiaomi 14 Ultra

Așa cum indică și titlul postării de față, Xiaomi ar putea aduce pe modelul Ultra un scanner de amprente ultrasonic, asta după ce ani la rând s-a mulțumit cu soluții optice de autentificare prin scanarea amprentei. Totuși, ne amintim de faptul că în 2015 sosea Xiaomi 5s cu un scanner de amprente ultra-sonic, o tehnologie fascinantă la acea vreme, dar care nu a dat randamentul dorit.

Acum odată cu evoluția tehnologiei Xiaomi ar fi gata să ne pună pe masă o soluție ultrasonică care va depăși viteza și fiabilitatea unui scanner optic. Trebuie menționat și faptul că Xiaomi 14 Ultra ar urma să folosească un sistem single-point cu suprafață restrânsă de scanare, asta în timp ce modele proaspăt lansate precum vivo X100 Pro+ au sistem wide-area.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Xiaomi 14 Ultra ar putea marca revenirea scanner-ului de amprente ultrasonic în portofoliul companiei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type