Prima pagină » Xiaomi 14 Ultra are mai multe dotări dezvăluite; Curburi cu unghi mic şi cameră Sony LYTIA

Xiaomi 14 Ultra are mai multe dotări dezvăluite; Curburi cu unghi mic şi cameră Sony LYTIA

de Roboțelul @ iDOR.info
xiaomi-14-ultra-are-mai-multe-dotari-dezvaluite;-curburi-cu-unghi-mic-si-camera-sony-lytia

Xiaomi 14 Ultra vine cu promisiuni curajoase în 2024, când ar putea emite pretenţii la titlul de „telefonul anului”, dacă s-ar şi găsi mai uşor în magazine. Am aflat deja că ar avea 4 camere de 50 MP, iar azi descoperim câteva detalii extra despre el, pe care nu le ştiam.

Zvonacul Digital Chat Station a dezvăluit ce funcţii şi specificaţii ne aşteaptă pentru acest terminal. Terminalul va sosi cu un design angular, cu un ecran foarte uşor curbat pe margini. Termenul este „ecran micro curbat”, indicând o abordare în stil Xiaomi 14 Pro, care are un display foarte uşor curbat pe margini. Corpul e fabricat din sticlă şi metal, fie oţel inoxidabil, fie titaniu, 

Contrar zvonurilor de până acum, Xiaomi 14 Ultra nu vă include comunicare prin satelit, în actualul sau setup. Spre deosebire de Huawei-uri viitoare sau chiar trecute, că Mate 60 Pro. La interior se va afla un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, cu o baterie cu densitate ridicată, una de 5180 mAh, care se încarcă la 90W pe fir şi la 50W wireless.

Avem şi două camere telephoto în spate, în cadrul unui setup quad cameră. Senzorul principal va fi un Sony LYT 900, cu diafragmă cu deschidere între F/1.6 şi F/4.0, cu 1024 de paşi, majoritate digitali. Senzorul acesta LYT se afla pe OnePlus 12 şi în curând pe OPPO Find X7 Pro.

Una dintre camere va oferi zoom optic 3X, alta 5X, alta va fi una ultrawide, cu autofocalizare.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Xiaomi 14 Ultra are mai multe dotări dezvăluite; Curburi cu unghi mic şi cameră Sony LYTIA

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type