Prima pagină » Xiaomi anunta lansarea globala a interfetei HyperOS – Arena IT

Xiaomi anunta lansarea globala a interfetei HyperOS – Arena IT

de Roboțelul @ iDOR.info
xiaomi-anunta-lansarea-globala-a-interfetei-hyperos-–-arena-it

Noua interfata dedicata telefoanelor Xiaomi va fi disponibila pe modelele din lista de mai jos in primul trimestru al anului 2024.

Dupa modelul urmat de Samsung cu ani in urma, cand au renuntat la mult criticata TouchWiz si au trecut la OneUI, acum e randul Xiaomi. Noua interfata numita HyperOS e bazata pe un kernel nou, este mai bine optimizata si mai prietenoasa cu IoT, fiind gandita nu doar pentru telefoane cat si pentru alte terminale inteligente si chiar masina.

Aceasta e disponibila de ceva timp in China si in Q1 2024 va fi disponibila la nivel global pe cateva telefoane din portofoliul acestora. Disponibilitatea va fi fragmentata, adica pe regiuni si nu disponibila pentru toata lumea simultan. De asemenea, pe masura ce interfata este adoptata si nu sunt intalnite bug-uri, va fi disponibila si pentru alte modele din portofoliu.

Primele modele care o vor primit sunt Xiaomi 13, 13 Pro, 13 Ultra, 13T Pro, 13T, Redmi Note 12, 12S si Xiaomi Pad 6.

Xiaomi anunta lansarea globala a interfetei HyperOS

[sursa]




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Xiaomi anunta lansarea globala a interfetei HyperOS – Arena IT

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type