Prima pagină » 8849 Tank 2 review in romana

8849 Tank 2 review in romana

de Roboțelul @ iDOR.info
8849-tank-2-review-in-romana

Uite Unihertz 8849 Tank 2 review in romana si impresii. Astazi avem ceva special pentru cititorii/vizitatorii site-ului nostru 🙂 De ceva vreme ne-a ajuns in laboratorul de teste smartphone-ul rugged Tank 2 al companiei chinezesti 8849.

Cum am incheiat cu perioada de teste, suntem bucurosi ca avem sansa sa va prezentam pe larg toate parerile/gandurile ramase de pe urma butonarii indelungate 🙂 Va avertizam ca device-ul respecta principiile numelui (Tank 2) pe care il poarta.

Terminalul are o carcasa foarte solida, groasa si bineinteles durabila 🙂 Pe langa aceste aspecte cu specific rugged, smartphone-ul are un display LCD cu refresh inalt, baterie foarte puternica, memorie + stocare din belsug, conectivitate generoasa si camere interesante 🙂

Convinsi ca sunteti foarte nerabdatori sa descoperiti detalii full despre device, ne oprim aici cu introducerea si demaram in forta partea de prezentare (mai bine zis review 🙂 ). Va dorim o lectura cat mai placuta.

Unihertz 8849 Tank 2 review in romana

Unihertz 8849 Tank 2 review in romana – DESIGN – DEMARAM CU PARTEA RUGGED

Unihertz 8849 Tank 2 review in romana

Prima data va propunem sa parcurgem impreuna caracteristicile rugged ale device-ului 🙂

FISA TEHNICA

# Rama metalica, colturi ramforsate cu pad-uri din plastic + cauciuc, spate acoperit cu metal si material plastic dur, port USB C si slot Dual SIM + MicroSD etansate, carcasa fixata cu suruburi, locas (pe spate jos) pentru atasare snur, display acoperit cu sticla Panda, camera principala acoperita cu sticla durabila

# Protectie MIL STD 810H pentru durabilitate la impact, socuri puternice, temperaturi extreme (70 grade si pana la -55 grade celsius), nisip, apa sarata, vibratii etc

# Protectie IP68 pentru durabilitate la praf, jeturi de apa si scufundari in apa

# Profil de 23.5mm si greutate de 531 grame

# Display acoperit cu folie sticla durabila

Unihertz 8849 Tank 2 review in romana

Am demarat segmentul de testare rugged prin scufundarea partiala a device-ului in apa. Trebuie spus faptul ca temperatura de afara a fost de cel mult 7-8 grade.

Prin urmare, apa din mini lacul in care am scufundat device-ul a fost rece. In ciuda acestor aspecte, terminalul a incasat/intampinat conditiile vitrege (apa rece, noroi) cu o usurinta dezarmanta 🙂

Am mers mai departe cu testarea durabilitatii la apa si am scufundat complet dispozitivul (in aceeasi apa rece si usor murdara). Terminalul nici macar nu a ‘transpirat’ 🙂 Trebuie spus faptul ca partea de touch a display-ului nu functioneaza atunci cand telefonul este scufundat in apa.

Am scos bolidul/tank-ul din apa si l-am asezat pe iarba pentru a lasa apa sa se scurga de pe dansul. Am sters un pic spatele si partea frontala de iarba iar telefonul a fost ca si nou 🙂

Unihertz 8849 Tank 2 review in romana

Am continuat cu testarea durabilitatii la scufundari in apa si am plasat device-ul intr-un box din plastic (transparent) umplut cu apa (la domiciliu). Nu stim cata relevanta are acest test, insa de ce nu 🙂 Bineinteles ca device-ul a trecut cu brio si de acest test.

Trebuie mentionat faptul ca atunci cand device-ul este scufundat cu ecranul pornit, pentru ca touch-ul sa nu fie activat de apa, scufundarea trebuie facuta in dunga.

Cu telefonul scos afara din box-ul umplut cu apa, scurgerea apei de pe device se face destul de repede. Daca umezeala persista pe anumite zone ale carcasei, totul se poate rezolva rapid cu o carpa 🙂

Si acum haideti sa facem pasul catre testele de impact 🙂 Datorita carcasei construita ca un tank, impactul cu lemnul (si alte suprafete similare) este absorbit foarte usor.

Apoi, trantele pe pamant (imbibat cu piatra) sunt o joaca de copil pentru terminal 🙂

Unihertz 8849 Tank 2 review in romana

Datorita colturilor impecabil ramforsate si a marginilor metalice, telefonul absoarbe trantele in dunga foarte, foarte usor 🙂

Am mers mai departe cu testele rugged si am trantit smartphone-ul pe suprafata acoperita cu pietris. In urma impactului, carcasa a ramas impecabila (fara nici o zgarietura/urma) iar device-ul bineinteles la fel 🙂

Caderile pe iarba sau pe o suprafata moale sunt incasate ridicol de usor de catre dispozitiv.

Am facut cateva mici teste si in ceea ce priveste impactul pe suprafata foarte dura (piatra). Suntem sinceri cu voi si va spunem ca cele cateva trante pe piatra au fost efectuate de la inaltime relativ mica. In urma acestor teste, carcasa nu a fost afectata din punct de vedere estetic.

Sunt sanse ca in urma unui impact foarte puternic (cadere de la inaltime pe suprafata dura), spatele si marginile metalice sa fie usor afectate (zgrieturi, ciobituri). Insa, in ceea ce priveste functionarea in conditii bune a device-ului (dupa un impact foarte puternic), noi suntem convinsi ca device-ul nu o sa aiba nicio problema 🙂

Unihertz 8849 Tank 2 review in romana

Un alt aspect rugged impresionant este usurinta cu care device-ul poate incasa praf, pamant si noroi 🙂

Parasim segmentul de testare rugged si parcugem cele 2 taste fizice multifunctionale. Fiecarui buton ii poate fi asociata un task/o anumita activitate.

Butonul numarul 1 (func1 key) este vopsit in rosu. Producatorul a procedat in acest fel pentru a delimita mai usor ce face fiecare tasta. Principala diferenta intre cele 2 butoane este faptul ca butonul rosu poate fi utilizat si pentru ajustarea luminozitatii a LED-urilor (camping lamp) de pe spate.

Butonul rosu mai poate fi utilizat si pentru aplicatii PTT (walkie talkie).

Aaa… sa nu uitam. Tastei vopsita in rosu ii pot fi asociate cateva task-uri utile/interesante: play/pause muzica, lansare aplicatii prin apasare scurta, apasare indelungata si/sau apasare de doua ori.

Unihertz 8849 Tank 2 review in romana

Cu exceptia ajustarii luminozitatii a LED-urilor de pe spate, cel de-al 2-lea buton fizic (cel vopsit in argintiu) indeplineste toate functiile care pot fi asociate tastei vopsite in rosu.

Unihertz 8849 Tank 2 review in romana

Concluzionam segmentul rugged prin a spune ca device-ul este foarte, foarte impresionant 🙂 Terminalul absoarbe cu o usurinta dezarmanta orice fel de obstacol/intemperie: apa, praf, caderi, nori, piatra etc.

Nu parasim acest segment fara cateva recomandari foarte cool 🙂 Va precizam ca echipa GadgetLab a avut in teste smartphone-urile rugged Nokia XR21 (review) si Cat S75 (review). Va invitam cu mult drag sa parcurgeti si aceste doua recenzii.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: 8849 Tank 2 review in romana

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type