Prima pagină » Acest stylus cu ChatGPT transformă scrisul de mână în notiţe digitale – Ce este XNote?

Acest stylus cu ChatGPT transformă scrisul de mână în notiţe digitale – Ce este XNote?

de Roboțelul @ iDOR.info
acest-stylus-cu-chatgpt-transforma-scrisul-de-mana-in-notite-digitale-–-ce-este-xnote?

Din ciclul „accesorii care nu credeam sau nu ştiam că există„, azi am dat peste un stylus … atipic. E vorba despre XNote, un smart pen care va revoluţiona luatul de notiţe. A primit şi un caiet special şi o aplicaţie de iPhone, ba chiar şi suport ChatGPT.

Permite editare şi căutarea în notiţe, poate integra remindere şi are şi integrare cu ChatGPT pentru a putea răspunde la întrebări sau face rezumatul notiţelor scrise de voi. De asemenea vă rezolva puzzle-uri. XNote foloseşte hârtie punctată clasică, iar acele puncte ajută stylusul să urmărească poziţia hârtiei.

Asta ajută la digitalizarea mai facilă, la transformarea scrisului de mână în notiţă digitală. Ce e fascinant e că tu scrii întrebări pe foaie şi ChatGPT le răspunde. Va scoate în evidenţă idei care se repetă în textul scris şi va ajuta să extrageţi ideile cheie dintr-o întâlnire sau alte informaţii vitale.

Puteţi interacţiona conversaţional cu notiţele luate, ar XNote va pune la îndemână informaţiile de care aveţi nevoie, atunci când aveţi nevoie de ele. Produsul se afla în faza de crowdfunding pe Indiegogo, la preţul de 199 de dolari. Există şi o taxă extra pentru abonamentul AI, care ajunge la 59 de dolari şi se plăteşte o singură dată. 

Aşteptaţi-vă să mai vedeţi produse de gen sau clone ale sale, inclusiv la companii mari.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Acest stylus cu ChatGPT transformă scrisul de mână în notiţe digitale – Ce este XNote?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă