Prima pagină » Acest truc cu magnet economisește energie electrică. Iată cum funcționează – Ziarul Românesc

Acest truc cu magnet economisește energie electrică. Iată cum funcționează – Ziarul Românesc

de Roboțelul @ iDOR.info
acest-truc-cu-magnet-economiseste-energie-electrica.-iata-cum-functioneaza-–-ziarul-romanesc

18/02/2024 11:42 – ACTUALIZAT 18/02/2024 11:42

Acum, cu prețurile la utilități care ating niveluri record, încercăm să facem tot ce putem pentru a găsi modalități de a reduce cheltuielile cu factura. Una dintre modalitățile cheie de a economisi bani este controlul consumului. Putem începe prin a folosi în mod conștient aparatele de uz casnic, precum cuptorul, mașina de spălat sau fierul de călcat. Micile schimbări în obiceiuri vă pot reduce semnificativ facturile. În plus, există o metodă care vă permite să economisiți energie electrică – acesta este trucul cu magnet. (citiți mai mult)
Citește și: A fost testat untul din supermarketuri. Experții recomandă o singură marcă

Trucul este să plasați un magnet deasupra contorului de energie electrică și astfel să reduceți măsurarea consumului. Din păcate, această operațiune este o manipulare ilegală, comparabilă cu furtul și, în consecință, o infracțiune. Câmpul magnetic al unui obiect plasat pe contor modifică funcționarea transformatorului din interior, care înregistrează astfel un consum mai mic. Acest lucru nu are niciun impact asupra aprovizionării cu energie. (citiți mai mult)
Citește și: ”Verificați bonurile la supermarket, în special în această zi”, ce dezvăluiri face o fostă casieră

Magnet pe contorul de energie

Un bărbat a încercat acest truc într-un magazin de pește din Qualiano, Napoli, dar nu i-a funcționat . Polițiștii au făcut o inspecție la firmă și au găsit un magnet pe contor. Proprietarul magazinului se va confrunta acum cu consecințele infracțiunii.

Pe baza controalelor efectuate, se estimează că prejudiciul se va ridica la aproximativ 6.000 euro. Decideți singuri, merită riscul?
Sursa: tvzap.it , ziarulromanesc.de

Iată cum să vă sporiți semnalul Wi-Fi cu folie de aluminiu 

Xia Zhou, profesor asistent de informatică la Departamentul de Informatică din Dartmouth, a explicat că simpla invenție rezolvă multe dintre problemele de acoperire Wi-Fi cu care se confruntă utilizatorii de rețele wireless.

ortel

Cercetătorii au încercat mai întâi să amplifice semnalul folosind cutii de băuturi, din aluminiu. Au tăiat cercuri a căror sarcină era să reflecte semnalul către acele părți ale apartamentului unde semnalul este mai slab. Experimentul a fost un succes. Apoi, cercetătorii au decis să meargă puțin mai sofisticați și să folosească o aplicație numită WiPrint pentru a dezvolta un reflector care ar putea transmite semnale wireless în toată casa. Au imprimat un element semicircular folosind o imprimantă 3D. Apoi l-au împachetat în folie de aluminiu . Efectul s-a dovedit a fi uluitor. Datorită foliei de aluminiu plasate lângă router, semnalul a fost întărit semnificativ. Citește mai mult -> aici .




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Acest truc cu magnet economisește energie electrică. Iată cum funcționează – Ziarul Românesc

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă