Prima pagină » Andreea Bălan, imagini virale în urma unei situații neașteptate. Ce a făcut artista când nu a putut intra în casă: „E trecut de miezul nopții”

Andreea Bălan, imagini virale în urma unei situații neașteptate. Ce a făcut artista când nu a putut intra în casă: „E trecut de miezul nopții”

de Roboțelul @ iDOR.info
andreea-balan,-imagini-virale-in-urma-unei-situatii-neasteptate.-ce-a-facut-artista-cand-nu-a-putut-intra-in-casa:-„e-trecut-de-miezul-noptii”

Andreea Bălan a trecut printr-o întâmplare nostimă, pe care a împărtășit-o cu fanii ei.

Andreea Bălan, imagini virale în urma unei situații neașteptate. Ce a făcut artista când nu a putut intra în casă:

Andreea Bălan este una dintre artistele foarte populare și respectate din România, având o carieră impresionantă care i-a adus un număr mare de admiratori. Vedeta ține constant legătura cu fanii ei din mediul online, iar recent a stârnit râsete în urma unei situații neașteptate.

Andreea Bălan a împărtășit o întâmplare nostimă

Cântăreața este foarte prezentă pe platformele de socializare, unde își împărtășește cu urmăritorii săi detalii din viața personală, inclusiv provocările cu care se confruntă, menținând o conexiune sinceră și deschisă cu aceștia.

Într-o seară, Andreea Bălan a întâmpinat o peripeție neașteptată, fiindcă a rămas blocată în afara casei sale după ce a uitat cheile. Sosită după miezul nopții, artista a fost pusă în situația de a atrage atenția mamei sale, aruncând în fereastra acesteia cu obiecte găsite în grădină pentru a o face să-i deschidă.

„E trecut de miezul nopții. Am ajuns acasă, noroc că am luat cheia de la poartă, am reușit să intru în curte, dar nu am cheie de la ușă și drept urmare eu mă aflu în curte, mama nu-mi răspunde la telefon că doarme cu fetițele și eu acum trebuie să arunc cu ceva în geam, respectiv cu niște mingi, ca să îmi deschidă și mie ușa să pot să intru în casă.”, a transmis Andreea Bălan pe Instagram.

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu extrem de solid. Artista traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei de când este într-o relație cu jucătorul de tenis și deseori vorbește despre cât de împlinită se simte alături de el. 

Ce spune artista despre relația cu Victor Cornea

Andreea Bălan își sprijină constant partenerul și merge alături de el, de fiecare dată când are posibilitatea, la competițiile și turneele la care acesta participă. Cu mai multe ocazii, din cauza programelor diferite și a responsabilităților fiecăruia, artista fiind o mamă foarte implicată în viața fiicelor sale, Ella și Clara, cei doi sunt nevoiți să stea departe unul de celălalt. Recent, cântăreața a publicat un video din aeroportul din Rio, acolo unde și-a luat la revedere de la partenerul ei, ea fiind nevoită să vină în România, în timp ce jucătorul de tenis a plecat în Chile la un turneu.

„Deseori ne luăm rămas bun în aeroport și zburăm spre destinații diferite. Aseară în Rio am avut porțile de îmbarcare în același loc și cu greu ne-am dezlipit unul de celălalt. Eu am zburat spre casă 👩‍👧‍👧 și el la un nou turneu 🎾 în Chile.
Un jucător de tenis profesionist din top 100 mondial (Victor este pe locul 64 în lume și singurul român în top) este plecat de acasă 40 de săptămâni pe an, iar viața sa, se defășoară printre avioane, în diferite țări și hoteluri în fiecare săptămână. E nevoie de o forță mentală foarte mare și de o determinare foarte puternică, ca în fiecare săptămână să o iei de la capăt la un alt turneu cu același entuziasm și plăcere, indiferent de ce rezultat ai avut la cel precedent.
@victorcornea❤️ ai toată admirația mea, pentru tot ce ești, pentru putere, ambiție, determinare și pentru tot ce ai realizat și vei realiza, și-ți mulțumesc pentru iubirea sinceră și minunată pe care o trăim și pentru că mergem mână în mână pe acest drum numit viață”, a povestit Andreea Bălan.

Citește și:
Carmen Grebenișan spune adevărul despre operațiile sale estetice: „Am acid hialuronic în buze și mi-am umplut cearcănele, mi-am pus botox…’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Andreea Bălan, imagini virale în urma unei situații neașteptate. Ce a făcut artista când nu a putut intra în casă: „E trecut de miezul nopții”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type