Prima pagină » Angelina Jolie este blondă! Vezi schimbarea spectaculoasă de look a actriței

Angelina Jolie este blondă! Vezi schimbarea spectaculoasă de look a actriței

de Roboțelul @ iDOR.info
angelina-jolie-este-blonda!-vezi-schimbarea-spectaculoasa-de-look-a-actritei

Angelina Jolie este blondă acum! Actrița în vârstă de 48 de ani a recurs la o schimbare de look și arată, ca de obicei, spectaculos.

Angelina Jolie este blondă! Vezi schimbarea spectaculoasă de look a actriței

Angelina Jolie este blondă acum! Actrița celebră pentru rolurile din Girl, Interrupted, Maleficent, Mr & Mrs Smith, pentru neobosita muncă umanitară, dar și pentru căsnicia sa încheiată furtunos cu Brad Pitt a recurs la o schimbare de look care i se potrivește de minune. Și pentru că fiecare mișcare a vedetei este de obicei copiată de milioane de fane, ne putem aștepta ca Jolie să lanseze încă un trend de impact.

Prima imagine care arată că Angelina Jolie este blondă a fost surprinsă când actrița se afla în New York, acolo unde a deschis recent un magazin al noului său proiect, Atelier Jolie. Este vorba despre o afacere dedicată modei sustenabile, etice – actrița creând un comitet care ghidează brand-ul în abordarea furnizorilor de materiale etice și în producția pieselor.

„Putem să evităm să dăunăm planetei și lucrătorilor din industria textilă? Este posibil să mă duc undeva și să mă bucur să fac haine, să mă bucur să port haine și să nu rănesc pe nimeni? Și poate chiar să tratez lucrătorii bine în acest proces?”, a declarat aceasta despre ideile care i-au ghidat inițiativa.

Dincolo de propriile producții, Atelier Jolie vinde și piese de la alte brand-uri sustenabile, în magazinul din NoHo deschis în fostul atelier al artistului superstar Jean-Michel Basquiat. Locația include și o cafenea despre care aceasta a povestit că „este condusă de refugiați și migranți”.

Cu siguranță, știrea că Angelina Jolie este blondă va obține mai multă atenție decât munca umanitară a vedetei, care și-a dedicat perioade îndelungate de timp cauzelor care o animă – de la combaterea cancerelor care afectează în special femeile, până la munca împotriva violenței de gen, ajutarea migranților și refugiaților sau apelul la o încetare a focului în Gaza.

Aceasta, celebră pentru părul său închis la culoare, și-a schimbat treptat look-ul în ultimii ani, ajungând să își deschidă în repetate rânduri nuanța părului, iar acum este de-a dreptul blondă. Apariția ei, cu o pereche glam de ochelari de soare, un palton negru, o geantă purtată în bandulieră și o bluză albă a atras privirile fotografilor. Un alt detaliu neașteptat, dincolo de faptul că Angelina Jolie este blondă acum, a ieșit la iveală din imaginile cu actrița. Bareta genții purtată de aceasta este inscripționată cu un celebru citat din filmul pentru care aceasta a luat premiul Oscar, Girl, Interrupted, regizat de James Mangold și lansat în 1999. „Pe unele le-am mai văzut, pe altele niciodată, dar nu trece nici o zi în care inima mea nu le găsește”, sună citatul, care este în fapt o replică a personajului interpretat de Winona Ryder în filmul devenit cult.

Alegerile Angelinei Jolie privind look-ul său sunt mereu privite cu atenție de întreaga lume, deoarece aceasta este considerată un veritabil style icon. În trecut, Jolie a vorbit despre preferințele sale în materie de modă, spunând că adoră trenciurile supradimensionate create de brand-uri precum Saint Laurent sau Celine, care o ajută să: „proiectez o imagine de siguranță de neclintit pentru copiii mei. (…) Fiica mea glumește despre faptul că port prea multe trenciuri. E ca o chestiune de ascundere.”

Angelina Jolie are șase copii din relația cu fostul său soț cu care încă se află într-un proces anevoios de divorț, Brad Pitt: Maddox, de 22 de ani, Pax, de 20, Zahara, în vârstă de 19 ani, Shiloh, de 17, și gemenii de 15 ani Vivienne și Knox.

Citește și:
Ce a spus Natalie Portman despre zvonurile privind separarea ei de Benjamin Millepied?

Foto: arhiva ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Angelina Jolie este blondă! Vezi schimbarea spectaculoasă de look a actriței

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă