Prima pagină » Angelina Jolie, noi atacuri la adresa lui Brad Pitt: Eu și copiii ne-am zbătut să ne vindecăm rănile

Angelina Jolie, noi atacuri la adresa lui Brad Pitt: Eu și copiii ne-am zbătut să ne vindecăm rănile

de Roboțelul @ iDOR.info
angelina-jolie,-noi-atacuri-la-adresa-lui-brad-pitt:-eu-si-copiii-ne-am-zbatut-sa-ne-vindecam-ranile

Angelina Jolie renaște. După o perioadă de introspecție, actrița iese din nou în față și o face cu mare stil: direct pe coperta de noiembrie a revistei glossy Vogue.

Angelina Jolie a vorbit despre viața de mamă singură într-un nou interviu pentru Vogue.

Angelina și Zahara în Vogue, Instagram PNG

Diva dă Cezarului ce este al Cezarului. Este recunoscătoare pentru binecuvântările din viața sa și mai ales pentru copii, admițând că dacă aceștia nu erau, probabil că ar fi explorat refugii de durere ”mai întunecate”. Căci atunci când vrei să te afunzi în vicii o faci altfel dacă nu ai copii. Când îi ai, responsabilitatea cântărește infinit mai mult.

Într-un nou interviu pentru Revista Vogue, actrița a vorbit despre modul în care s-a axat pe educația copiilor săi,  pe fondul divorțului ei tumultuos de Brad Pitt și cum vocația de mamă a menținut-o de-a lungul anilor pe linia de plutire.

Angie Vogue, Instagram PNG

„Aveam 26 de ani când am devenit mamă. Întreaga mea viață s-a schimbat. A fost salvator pentru mine să am copii, am învățat să devin altfel în această lume”, a spus ea pentru presă.

„Cred că, recent, m-aș fi prăbușit, dacă nu conștientizam că trebuie să fiu bine pentru ei. Copiii au prioritate, vrei să le fie bine.”

Angelina Jolie și Brad Pitt și-au anunțat divorțul în 2016, după 12 ani împreună. Ei au șase copii: Maddox, 22 ani, Pax, 19 ani, Zahara, 18 ani, Shiloh, 17 ani și gemenii Vivienne și Knox, în vârstă de 15 ani.

Vedeta din „Girl, Interrupted” a mărturisit Revistei Vogue că se simte „un pic deznădăjduită” în aceste zile.

”La 48 de ani, încă descifrez cine sunt. Sunt o persoană în tranziție, cred”, a declarat vedeta. ”În ultimii 10 ani, nu simt că am fost pe deplin eu însămi”, recunoaște Angelina Jolie, în premieră! Divorțul și șicanele post-divorț au afectat-o enorm. Atât pe ea, cât și pentru copii. Poate că dinafară lucrurile par roz, însă în realitate, orice persoană are o mulțime de lucruri la care trebuie să reflecte în astfel de momente de restriște.

Fără prea multe detalii, Angelina Jolie a lăsat să se înțeleagă că nu le-a fost bine și că au luptat toți să-și vindece rănile.

”Am avut multă vindecare de integrat”, explică Angelina în revista pe coperta căreia apare în noiembrie. ”Încă ne căutăm locul.”

Angelina în Vogue, Instagram PNG

Diva s-a plasat de anul acesta pe o nouă cale. S-a lansat în modă, odată cu Atelier Jolie. Inclusiv rochia în care apare pe copertă este producție proprie. Ea a explicat cu modestie: ”Nu vreau să ajung eu mare designer, ci să creez un spațiu propice pentru cei care sunt deja. Sper ca multe aspecte ale vieții mele să se schimbe. Iar acum direcția este tot înainte.”

Foto: Vogue Instagram




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Angelina Jolie, noi atacuri la adresa lui Brad Pitt: Eu și copiii ne-am zbătut să ne vindecăm rănile

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă