Prima pagină » Angelina Jolie vrea să se mute în Cambodgia și să renunțe la actorie. Nu mai am viață socială

Angelina Jolie vrea să se mute în Cambodgia și să renunțe la actorie. Nu mai am viață socială

de Roboțelul @ iDOR.info
angelina-jolie-vrea-sa-se-mute-in-cambodgia-si-sa-renunte-la-actorie.-nu-mai-am-viata-sociala

05-12-2023 | 20:46

Instagram/@wsjmag

Angelina Jolie a dat de înțeles că ar vrea să renunțe definitiv la actorie și să plece din Los Angeles, oraș pe care îl descrie ca fiind „nesănătos”.

autor

Actrița în vârstă de 48 de ani a vorbit în noul număr al revistei Wall Street Journal despre faptul că se află într-un loc care nu îi priește și că nu ar fi ajuns să își dorească să intre în industria actoriei dacă acest lucru s-ar fi întâmplat în prezent.

Ea a explicat că ar vrea să se mute din Los Angeles cât de curând posibil și să locuiască în casa ei din Cambodgia, însă asta nu se poate întâmpla până la finalul procesului în care se află cu fostul ei soț, Brad Pitt.

Cei doi au început o relație amoroasă în 2005, s-au căsătorit în 2014, dar au divorțat doi ani mai târziu. Încă de atunci procesul de separare și lupta pentru custodia celor șase copii continuă.

Citește și

Angelina Jolie a dezvăluit în cadrul interviului pentru WSJ că acest proces nu îi permite să trăiască și să călătorească liberă.

„Este parte din ceea ce s-a întâmplat după divorț – mi-am pierdut abilitatea de a trăi și de a călători liberă. Am crescut într-un loc destul de întunecat. Dintre toate locurile din lume, Hollywood nu este unul sănătos. Așa că îți dorești ceva autentic”, a spus actrița.

Aceasta a mai transmis că, din cauză că părinții ei au fost actori și pentru că a crescut la Hollywood, nu a fost niciodată impresionată de acest loc.

Angelina a adăugat în spirit de glumă că nu mai are „viață socială” și că toți prietenii ei apropiați sunt refugiați.

Sursa: Wall Street Journal

Etichete: angelina jolie,

Dată publicare: 05-12-2023 20:46

Articol recomandat de sport.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Angelina Jolie vrea să se mute în Cambodgia și să renunțe la actorie. Nu mai am viață socială

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă