Prima pagină » Bianca Censori, de neoprit. Soția lui Kanye West, o nouă apariție controversată, într-o ținută ce i-a lăsat la vedere multă piele

Bianca Censori, de neoprit. Soția lui Kanye West, o nouă apariție controversată, într-o ținută ce i-a lăsat la vedere multă piele

de Roboțelul @ iDOR.info
bianca-censori,-de-neoprit.-sotia-lui-kanye-west,-o-noua-aparitie-controversata,-intr-o-tinuta-ce-i-a-lasat-la-vedere-multa-piele

Bianca Censori, soția lui Kanye West, nu se teme să fie în centrul atenției sau să fie criticată de cei din jur, fapt pentru care a ales să poarte din nou o ținută nonconformistă.

În vârstă de 29 de ani, arhitecta a fost prezentă la Săptămâna Modei de la Milano, acolo unde a îmbrăcat din nou o ținută ce i-a lăsat la vedere trupul perfect sculptat.

Citește și: Kanye West, ținta comentariilor ironice după ce și-a scos toți dinții și și-a pus plăci din titan: „Zici că e ambalaj de gumă”

Mai exact, soția lui Kanye West a îmbrăcat un body din piele, ce i-a lăsat la vedere posteriorul, dar și parte din bust.

Bianca Censori și Kanye West

Bianca Censori și Kanye West / Profimedia Images

De asemenea, ea și-a completat ținuta cu cizme lungi, roz, dar și cu mai multe inele. 

Bianca Censori și Kanye West

Bianca Censori și Kanye West / Profimedia Images

De cealaltă parte, Kanye West, în vârstă de 46 de ani, a îmbrăcat un outfit all black, format din pantaloni, tricou și geacă din fâș.

Citește și: Kanye West i-a interzis Biancăi Censori să folosească rețelele sociale. Prietenii ei, revoltați: „O controlează în permanență!”

Galerie foto

Bianca Censori și Kanye West, criticați dur pentru aparițiile controversate

La scurt timp după ce Bianca Censori, în vârstă de 29 de ani, a ieșit pe stradă îmbrăcată doar într-o pelerină de ploaie, super transparentă, pe care a asortat-o cu cizme lungi, mulți dintre utilizatorii de internet s-au arătat revoltați.

Citește și: Bianca Censori, desculță și cu un top minuscul la cumpărături în Las Vegas. Mergea umilă la brațul lui Kanye West sub privirile tuturor

*EXCLUSIVE* Kanye West & Wife Bianca Defy State of Emergency as the Rainswept Couple Dons Bundle up for Studio Session!

Kanye West și Bianca Censori. Profimedia

„Sunt ridicoli”, „Asta nu e modă. Este indecență publică”, „Oamenii ăștia sunt obraznici, nu este vorba despre stil!”, „Amândoi par atât de obraznici. Nici măcar nu le înțeleg motivele. Ce încearcă să dovedească? Sunt ridicoli”, „De ce ea este mereu dezbrăcată, iar el întotdeauna îmbrăcat? Mă dezgustă”, „Ar trebui arestați!”, au fost câteva dintre comentariile apărute pe Reddit la scurt timp după apariția imaginilor cu cei doi.

Citește și: Bianca Censori, din nou în centrul atenției. Kanye și-a anunțat fanii că soția sa va purta mai puține haine în 2024: „Săraca femeie”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Bianca Censori, de neoprit. Soția lui Kanye West, o nouă apariție controversată, într-o ținută ce i-a lăsat la vedere multă piele

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă