Prima pagină » Bianca Censori, acuzată că o copiază pe Kim Kardashian. Cum a apărut îmbrăcată la petrecerea unui cântăreț

Bianca Censori, acuzată că o copiază pe Kim Kardashian. Cum a apărut îmbrăcată la petrecerea unui cântăreț

de Roboțelul @ iDOR.info
bianca-censori,-acuzata-ca-o-copiaza-pe-kim-kardashian.-cum-a-aparut-imbracata-la-petrecerea-unui-cantaret

Bianca Censori, soția lui Kanye West, a fost acuzată  că o copiază pe Kim Kardashian, fosta soție a rapperului, după ce a purtat o ținută nonconformistă.

Prezentă la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Ty Dolla $igna, arhitecta în vârstă de 29 de ani a purtat o rochie albă, scurtă, cu un decolteu amplu, ce-i lăsa la vedere nu doar bustul generos, ci și abdomenul.

Citește și: Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu eram pregătit să o aud!”

Ea și-a completat ținuta extravagantă cu sandale cu tocuri înalte și barete transparente, iar părul și l-a prins la spate.

Bianca Censori, într-o rochie albă, super scurtă

Bianca Censori, într-o rochie albă, super scurtă / Profimedia Images

Australianca a fost, însă, criticată de unii dintre fani ai lui Kim Kardashian, care au acuzat-o că o copiază.

Bianca Censori, într-o rochie albă, super scurtă

Bianca Censori, într-o rochie albă, super scurtă / Profimedia Images

Când a împlinit 34 de ani, Kim Kardashian a ales să poarte o rochie albă, dar midi, ce a fost subliniată tot de un decolteu imposibil de ignorat.

Kim Kardashian

Kim Kardashian / Profimedia Images

O astfel de acuzație nu este singulară, însă. La începutul acestui an, Kim Kardashian a fost acuzată că o copiază pe Bianca Censori după ce a purtat o căciulă din blană, pe care actuala soție a lui West a purtat-o la un eveniment în Dubai.

Citește și: Bianca Censori, desculță și cu un top minuscul la cumpărături în Las Vegas. Mergea umilă la brațul lui Kanye West sub privirile tuturor

Adevărul despre ținutele controversate purtate de Bianca Censori

Bianca Censori și Kanye West au stârnit numeroase controverse de-a lungul timpului, fiind criticați pentru ținutele provocatoare pe care le poartă arhitecta. Deși mulți au spus că rapperul o controlează, un apropiat acestora a lansat o altă teorie.

Potrivit unei surse care este apropiată cuplului, West și Censori  știu exact ce fac și, mai mult de atât, în ciuda zvonurilor potrivit cărora rapperul o manipulează sau o forțează ca să îmbrace acele ținute extravagante, ea este complet conștientă de fiecare alegere.

„Oamenii sunt intrigați de creativitatea Biancăi. Are o personalitate fenomenală, este o actriță fenomenală, care poate anima publicul. Este artist de performanță, ca și Kanye, de altfel”, a dezvăluit o sursă apropiată celor doi pentru Page Six.

Citește și: Bianca Censori, doar în costum de baie prin oraș. A mers la solar să se bronzeze și apoi la înghețată, cu Kanye pe urmele ei

Mai mult de atât, apropiatul respectiv a explicat că rapperul nu o controlează deloc pe Censori și, mai mult de atât, ea se află în spatele acestor ținute controversate.

„Poate ea îl folosește pe el ca pe o păpușă. Totul este în regulă între ei, părinții ei sunt de acord cu relația. Ea alege singură în ce se îmbracă. Cred că ea și West pur și simplu experimentează”, a mai explicat sursa respectivă.

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Bianca Censori, acuzată că o copiază pe Kim Kardashian. Cum a apărut îmbrăcată la petrecerea unui cântăreț

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă