Prima pagină » Bianca Censori, în rochie transparentă, fără lenjerie intimă. Imagini virale cu soția lui Kanye West

Bianca Censori, în rochie transparentă, fără lenjerie intimă. Imagini virale cu soția lui Kanye West

de Roboțelul @ iDOR.info
bianca-censori,-in-rochie-transparenta,-fara-lenjerie-intima.-imagini-virale-cu-sotia-lui-kanye-west

Bianca Censori (29 de ani) a surprins cu o nouă alegere vestimentară frapantă în Los Angeles, în timp ce ieșit să ia cina cu soțul ei, Kanye West (46 de ani).

Bianca Censori, apariție controversată pe străzile din Los Angeles

Bianca și-a făcut apariția într-o rochie mulată, tip tub, transparentă, lungă până la glezne, pe care a completat-o cu o pereche de pantofi cu toc într-o nuanță de roz și șosete roșii lungi până peste genunchi.

Pentru ca apariția ei să fie cu adevărat spectaculoasă, deși rochia era complet transparentă, Censori a ales să nu poarte niciun fel de lenjerie de corp.

În urmă cu câteva zile, soția lui Kanye a demonstrat că lenjeria intimă nu lipsește complet din garderoba ei, doar că ea are un stil propriu de a o folosi. Bianca a fost fotografiată de paparazzi în urmă cu câteva zile în drum spre restaurant cu soțul ei, purtând doar sutien și o pereche de colanți.

Fanii spun că Bianca ar fi „o victimă a abuzului”

Aparițiile sale provocatoare au stârnit controverse în rândul multora care consideră că este cu totul neadecvat să iasă așa pe stradă. Internauții au comentat rochia tub transparentă a Biancăi și spun că este posibil să poarte haine atât de îndrăznețe doar pentru că rapperul o obligă.

„Întotdeauna arată de parcă ar fi nefericită și speriată atunci când este cu acest ticălos. Ca o victimă a Abuzului. Probabil că o abuzează!”

„Doamne, ea este practic la același nivel cu o păpușă gonflabilă. Pur și simplu nu încetează să mă uimească cât de vulgar și de trist arată. Este îngrozitor.”

„Nu-mi vine să cred. Fără bun gust, fără pic de moralitate!”

„Nu, a purtat-o pentru el, nu este pentru ieșire!”

„Asta nu este o rochie!”

„Pozele astea încep să arate de parcă ar fi plimbată, ca și cum cineva își plimbă animalul de companie. Ce se întâmplă?”

„Cineva, vă rog, să o salveze pe această femeie!”

„Bianca arată ca o ostatic într-un cult.” – sunt câteva dintre comentariile internauților.

Citeşte şi: Bianca Censori, în sutien și fără lenjerie intimă în drum spre restaurant. Cum a fost fotografiată în prezența lui Kanye West

Citeşte şi: Kanye West și Bianca Censori, cu pantalonii în vine în drum spre restaurant. Cum au fost fotografiați

Citeşte şi: Kanye West și Bianca Censori, aspru criticați după apariția indecentă din Veneția. „Ar fi timpul să intervină poliția!”

Citeşte şi: Bianca Censori apare mai mult dezbrăcată în public, dar body-urile și colanții ei costă mii de euro. Cum arată cea mai scumpă ținută

Familia și apropiații Biancăi, îngrijorați pentru situația ei

Nu numai fanii sunt îngrijorați de situația soției lui Kanye West. Și apropiații, dar și cei din familie își fac griji pentru ea și consideră că rapperul o manipulează și o obligă să poarte acele haine.

„Ea poartă ceea ce vrea el, merge unde vrea el și face ce vrea el, pentru că ea chiar nu are altă opțiune. Ea a trecut de la a fi designerul lui, la soția lui, ceea ce, din păcate, nu este o poziție plătită. Este prinsă în capcană” – a spus o sursă apropiată Baincăi, acum câteva luni.

Tot din posesivitate, Kanye West i-ar fi interzis soției să mai folosească rețelele de socializare, precizând că asltfel o „protejează de comentariile negative și răutăcioase” ale internauților.

„Bianca a fost întotdeauna activă pe rețele sociale. Până când s-a căsătorit cu Kanye. Nu vrea ca ea să mai fie activă acolo pentru că are impresia că o va afecta dacă citește lucrurile urâte pe care le spun oamenii. El a convins-o că, din moment ce este o vedetă acum, trebuie să rămână un mister. Și este înfiorător pentru cei care o cunosc, deoarece totul se simte ca o altă formă de control” – a spus aceeași sursă amintită mai sus.

Bianca Censori riscă amenzi și pedeapsă cu închisoarea pentru exhibiționism

În timpul vizitelor cuplului Censori-West prin Europa, Bianca s-a expus în stiul ei caracteristic, mai mult dezbrăcată decât cu haine pe ea, atrăgând atenția autorităților. În Franța, dar și în Italia, expunerea părților intime ale corpului în public se pedepsește cu amenzi ce pornesc de la 10.000 de euro, precum și cu închisoarea.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Libertatea.ro

Fanatik

Google News Urmărește-ne pe Google News




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Bianca Censori, în rochie transparentă, fără lenjerie intimă. Imagini virale cu soția lui Kanye West

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă