Prima pagină » Cum arată un iPhone de 1.100 de lei de la Flip

Cum arată un iPhone de 1.100 de lei de la Flip

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-arata-un-iphone-de-1.100-de-lei-de-la-flip

Bunica Matildei și-a stricat recent telefonul mobil. L-a scăpat în apă. A fost un pic de panică pentru că nimeni nu a putut lua legătura cu ea pentru jumătate de zi, dar ne-am liniștit după ce s-a comunicat prin intermediul unui vecin și am aflat ce s-a întâmplat.

Telefonul, însă, a fost daună totală.

Pasul următor a fost, desigur, ca toate privirile familiei să se întoarcă spre mine pentru că, evident, eu sunt ăla “cu telefoanele”. M-au întrebat dacă nu am vreun telefon în plus de dat. Am zis că nu am. Și n-am zis de formă, chiar nu aveam. I’m a doctor, not a phone hoarder, cum ar zice Bones.

Le-am recomandat însă să ia ceva de pe Flip pentru că este cea mai ieftină soluție bună. Bunica Matildei n-are nevoie de ceva prea avansat. Folosește doar WhatsApp și, probabil o dată pe lună, camera foto, în rest chiar dă telefoane și atât. Un model ceva mai ieftin, dar cu garanție de 2 ani, a fost exact ce-i trebuia.

Despre asta este și noua promoție Flip numită Micul Preț. Toate sunt telefoane iPhone sub 1.500 de lei, cu 2 ani garanție, în stare “excelentă” sau “ca nou”, cum le zice Flip în evaluare.

Telefoanele sunt din generații mai vechi, dar sunt foarte bune pentru anumite tipuri de clienți. Părinții sau bunicii noștri probabil nu au nevoie de ceva foarte complex. Copiii la fel. Când Alice va merge la școală probabil că-i vom lua un telefon, ca să ne poată contacta la nevoie, dar sunt ferm convins că va fi ceva de genul acesta, ieftin și simplu, pentru armonie în familie.

Și bănuiesc că mai sunt și alți oameni care vor un al doilea telefon pentru vreo aplicație specială. Poate fi telefonul pentru făcut Uber. Poate fi telefonul special pentru Tinder sau pentru luat rezervări la un restaurant sau pentru un abonament la un alt operator, pe care-l vei folosi doar când mergi la țară.

Flip este o opțiune foarte bună pentru asta. Ai putea cumpăra un telefon SH de la vreo persoană care-l vinde pe Internet, dar pur și simplu Flip oferă un sistem mai bun. Întâi, pentru că-ți oferă garanție 2 ani, chiar și la un telefon vechi. Apoi, pentru că știi de când îl primești că telefonul funcționează bine.

Când iei un telefon de la o persoană cu care te întâlnești la ora 18 la magazinul de la colț, pur și simplu nu ai timp să-l verifici bine de defecte ascunse, eventual de unele care apar doar după câteva ore de utilizare. Cei de la Flip au o procedură cu 67 de teste pentru fiecare telefon în parte, cu unelte profesionale de diagnoză și ce mai trebuie pentru o analiză competentă. Îți livrează exact ce scrie în site și face asta și la easybox, dacă așa vrei.

Iată cum arată un iPhone XR de la Flip. Înainte să scriu articolul i-am rugat să-mi trimită un anumit model din site, un iPhone XR de 1.089 lei. Am făcut fotografii cât am putut eu de detaliate și le-am pus la rezoluție mai mare pe blog.

Așa vine ambalat:

Înăutru am găsit telefonul, un cablu de alimentare, un pin de extras sim-ul și ceva documentație într-un plic dinăuntru. Cutia are o prezentare bună.

Telefonul este impecabil. Ecranul este perfect, nu are nici o urmă. Spatele este perfect. Camera foto nu are nici o zgârietură.

Singurele urme de utilizare, cele care spun că telefonul nu este unul nou, sunt o zgârietură în zona portului de alimentare, genul acela de urmă care se face când bâjbâi să conectezi noaptea telefonul la priză, și două micro-zgârieturi pe unul dintre butoane. Și chiar zic micro-zgârieturi, sunt mai degrabă punctulețe, nu linii.

Îți trebuie mult noroc ca să cumperi un telefon similar dintr-un anunț de pe Internet, second-hand, și chiar și atunci n-ai avea 2 ani de garanție pentru el.

Uitați-vă la prețuri, sunt bune. Și, fiind vorba de iPhone, vin cu un alt mare avantaj: deși sunt modele lansate de mulți ani pe piață, unele rulează varianta curentă de iOS, iar altele pe cea de anul trecut. Mult noroc să găsiți un Android lansat în 2017 sau 2018 și care poate fi upgradat la Android 13 sau 14.

De asemenea, mai văd acolo și o tabletă iPad, sunt și din acestea în ofertă. De asemenea, mai trebuie reținut că iPhone 8 și iPhone SE 2020 sunt practic același telefon, diferă doar procesorul între ele. iPhone 8 are A11 Bionic, iPhone SE 2020 are A13 Bionic, care este evident mai rapid și probabil ar putea beneficia și de versiuni mai bune de iOS în viitor. Decideți voi dacă asta merită vreo 200 de lei în plus.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum arată un iPhone de 1.100 de lei de la Flip

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă