Prima pagină » HMD anunţă telefonul Barbie Flip, noi dispozitive uşor de reparat acasă; Flagship Nokia poate la vară?

HMD anunţă telefonul Barbie Flip, noi dispozitive uşor de reparat acasă; Flagship Nokia poate la vară?

de Roboțelul @ iDOR.info
hmd-anunta-telefonul-barbie-flip,-noi-dispozitive-usor-de-reparat-acasa;-flagship-nokia-poate-la-vara?

HMD a ţinut un eveniment în avanpremieră MWC 2024 azi şi ne-a surprins cu un parteneriat cu… Barbie. În plus a anunţat şi că va lansa noi telefoane uşor de reparat acasă, în vara. Detalii găsiţi mai jos.

HMD a subliniat şi că va continua să vândă telefoane Nokia, lucrând la o viziune „multi brand„. A promis şi că în vara va duce uşurinţă de reparare la un nou nivel, scăzând considerabil numărul de paşi necesari pentru a repara un display de telefon. Compania a afişat şi un teaser cu 4 poze pixelate de dispozitive.

În mai va sosi telefonul Barbie, unul cu clapetă, în vreme ce în iulie pare să vină un cameraphone, judecând după modulul foto. În iulie apare un telefon galben, care mă duce cu gândul la „Nokia banana„, iar tot în iulie apare şi un flagship sobru, gri, judecând după teaser. Poate ceva cu Snapdragon Seria 8?

HMD a anunţat un parteneriat cu Barbie şi Mattel, pentru un Barbie Flip Phone, care va sosi în această vară. Încă nu e clar dacă e telefonul clasic cu clapeta Nokia sau un model pliabil cu clapeta. Ni se promite un aer de vintage şi chic. 

Tot HMD a lansat şi un kit software pentru dezvoltatori şi companii, cu informaţii despre integrarea designului cu hardware şi software. Asta ca prefaţa pentru lansarea lui HMD Fusion la vară. Ideea este de a crea combo-uri între telefoane şi…. haine. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: HMD anunţă telefonul Barbie Flip, noi dispozitive uşor de reparat acasă; Flagship Nokia poate la vară?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă