Prima pagină » Telefonul dezvoltat de Motorola în parteneriat cu Formula 1, plin de funcții bazate pe inteligența artificială.

Telefonul dezvoltat de Motorola în parteneriat cu Formula 1, plin de funcții bazate pe inteligența artificială.

de Roboțelul @ iDOR.info
telefonul-dezvoltat-de-motorola-in-parteneriat-cu-formula-1,-plin-de-functii-bazate-pe-inteligenta-artificiala.

Luni, 22 Aprilie 2024, ora 21:05

1363 citiri

În urmă cu două luni, Motorola a postat un teaser pentru Moto X50 Ultra, un smartphone dezvoltat în parteneriat cu Formula 1. Compania a abordat, în special, funcționalitățile AI ale noului telefon.

În prezent, dispozitivul încă nu a fost prezentat oficial, însă o versiune similară a acestuia a fost dezvăluită – Edge 50 Ultra. Totuși, nu este clar dacă cele două dispozitive vor fi aceleași, deși cel mai recent teaser (tot cu o mașină de Formula 1) arată exact același design pentru ambele dispozitive.

Cu ce alte funcții bazate pe AI este așteptat Moto X50 Ultra

Edge 50 Ultra vine deja cu unele funcționalități AI, de exemplu un model generativ pentru imagini de fundal personalizate și un sistem care ajustează setările camerei în funcție de scenă. Din câte se pare, X50 Ultra va avea, însă, funcții AI suplimentare.

Printre funcțiile de bază se află, probabil, asistentul Lenovo AI denumit „Xiaotian”, care a fost introdus recent pe mai multe computere Lenovo. Totuși, informațiile ar trebuie să apară curând, deoarece telefonul este așteptat să iasă pe piață luna viitoare, conform GSM Arena.

Există, de asemenea, un videoclip teaser care prezintă opțiunea de lemn pentru telefon, la fel cum are și varianta Edge.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei Pura 70 Ultra: primul smartphone care poate trimite imagini prin satelit. Cum funcționează tehnologia

Huawei a lansat oficial, în China, noua serie de telefoane, Huawei Pura 70. Seria include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Cele mai noi modele de la Huawei au o…

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele

Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Telefonul dezvoltat de Motorola în parteneriat cu Formula 1, plin de funcții bazate pe inteligența artificială.

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă