Prima pagină » Telefonul pliabil cu clapetă de la HONOR se apropie de lansare; Când vine Magic Flip?

Telefonul pliabil cu clapetă de la HONOR se apropie de lansare; Când vine Magic Flip?

de Roboțelul @ iDOR.info
telefonul-pliabil-cu-clapeta-de-la-honor-se-apropie-de-lansare;-cand-vine-magic-flip?

HONOR a confirmat în sfârşit planurile sale de a lansa un telefon pliabil cu clapetă, sau cum e cunoscut în afară, un „flip phone”. Terminalul este cu un pas mai aproape de debut şi avem detalii despre el mai jos.

Terminalul va sosi în trimestrul 2 al acestui an, deci prin mai sau iunie cel mai probabil. Se vehiculează numele Magic Flip şi faptul că va sosi după seria HONOR 200. HONOR 200 Lite e de altfel aşteptat să fie lansat pe 25 aprilie în Franţa. Restul seriei HONOR 200 ar putea sosi la acelaşi eveniment. Designul lui HONOR Magic Flip a fost scăpat în martie 2024 şi se pare că vom primi o cameră principală duală şi un ecran cover generos, probabil unul de peste 3.4 inch.

Încă nu ştim dacă va fi un telefon pliabil midrange, cum oferă ZTE sau Motorola cu RAZR 40 sau un flagship că Samsung Galaxy Z Flip 5 şi Huawei P50 Pocket. La cum s-a mişcat HONOR în ultima vreme, e posibil să fie puţin din ambele, adică un procesor last gen, ecran principal OLED la 120 sau 144 Hz, mult RAM şi stocare şi o cameră high midrange în space, cu OIS şi ultrawide.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Telefonul pliabil cu clapetă de la HONOR se apropie de lansare; Când vine Magic Flip?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă