Prima pagină » Primele imagini cu Google Pixel Fold 2 au fost scurse pe Internet. Cum arătă cel mai nou smartphone pliabil al companiei – UseIT.ro

Primele imagini cu Google Pixel Fold 2 au fost scurse pe Internet. Cum arătă cel mai nou smartphone pliabil al companiei – UseIT.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
primele-imagini-cu-google-pixel-fold-2-au-fost-scurse-pe-internet-cum-arata-cel-mai-nou-smartphone-pliabil-al-companiei-–-useit.ro

Pe Internet au fost scurse primele imagini cu Google Pixel Fold 2, viitorul smartphone pliabil al gigantului tech, ce va intra în competiție directă cu unii dintre cei mai mari producători de smartphone-uri din lume.

Publicat: 8 februarie 2024, 13:51

Pe Internet au apărut imagini 3D cu design-ul viitorului smartphone pliabil al companiei. Se pare că acesta va fi diferit față de modelul precedent, care a fost lansat de Google în 2023. În acest moment, piața smartphone-urilor pliabile e dominată de modelele Samsung. 

Pe spatele dispozitivului, fanii au observat imediat un sistem de camere care iese în relief, potrivit Gizmodo.

Se pare că imaginile au ajuns pe Internet prin intermediul unei surse anonime, ce a avut acces la o fotografie cu prototipul oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele imagini cu Google Pixel Fold 2 au fost scurse pe Internet

Imaginea la care a avut acces sursa a fost scursă și ea pe Internet. Deși nu are cea mai bună calitate, se pot observa ușor detalii în design-ul smartphone-ului.

În primele imagini cu Google Pixel Fold 2 care au ajuns pe Internet, atenția a fost atrasă de sistemul de senzori vizuali de pe spate. Pătratul în care sunt poziționate camerele iese în relief, poate chiar mai mult decât se așteptau unii utilizatori. În imagine se vede și reflexia mâinii persoanei care a făcut poza. 

Google Pixel Fold 2 EVT first look.
Source:https://t.co/uJnId8hLgE

Expected Specifications
🔳 Google Tensor G4 chipset „codename zumapro”
– 16GB RAM LPDDR5
– 256GB UFS 4.0 storage
📸 Main wide angle+ Ultrawide+ periscope telephoto lens + one more rear camera
– Aluminum frame… pic.twitter.com/ISjkqMMpQ4

— Abhishek Yadav (@yabhishekhd) February 8, 2024

Aceasta e o scurgere neobișnuită în industrie. Sugerează că nu mai există o bară de senzori pe spatele Pixel Fold 2, ceea ce a surprins fanii. Acest detaliu a devenit emblematic pentru seria Google Pixel. 

În schimb, camerele sunt poziționate în acel pătrat, un design complet diferit față de primul model Pixel Fold. Se pare că și Samsung a „schimbat complet” design-ul Galaxy Z Fold 6.

Se pare că primele imagini cu Google Pixel Fold 2 provin de la aceeași sursă care a susținut că smartphone-ul va fi dotat cu cipul Google Tensor G4. Modelul din 2023 a avut un cip Google Tensor G3. Potrivit zvonurilor, telefon va fi dotat și cu până la 16 FB RAM. 

Ce specificații tehnice are Google Pixel Fold 

Pixel Fold, primul smartphone pliabil oferit de Google, a putut fi comandat de pe 10 mai, cu primele livrări în luna iunie. Potrivit Google, dispozitivul e cel mai subțire telefon pliabil lansat până acum pe piață. 

Telefonul a fost dezvăluit în mai 2023, după luni de zvonuri legate de viitorul smartphone Pixel. Pixel Fold e dotat cu un cip Tensor G3, ceea ce asigură viteză și eficiență. Atunci când e pliat, telefonul are dimensiuni de 5.5 x 3.1 x 0.5 inchi. În comparație, Z Fold 4, are dimensiuni de 6.1 x 2.6 x 0.55-0.62. În primele imagini cu Google Pixel Fold 2, se vede un design diferit față de predecesorul său. 

Atunci când e deschis, Pixel Fold are dimensiuni de 158.7 x 139.7 x 5.8 mm. Are o greutate de 283.5 grame, spre deosebire de Z Fold 4, ce are 263 de grame. Rămâne de văzut ce dimensiuni va avea viitorul telefon pliabil Samsung, Z Fold 5, despre care au apărut deja numeroase zvonuri online. 

Google a introdus o balama inedită în design, pentru a obține un telefon subțire. Pixel Fold a primit și un scor de IPX8 de rezistență la apă.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Primele imagini cu Google Pixel Fold 2 au fost scurse pe Internet. Cum arătă cel mai nou smartphone pliabil al companiei – UseIT.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type