Prima pagină » Kaufland deschide magazinul din cartierul Militari Residence • Money Buzz! Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Kaufland deschide magazinul din cartierul Militari Residence • Money Buzz! Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

de Roboțelul @ iDOR.info
kaufland-deschide-magazinul-din-cartierul-militari-residence-•-money-buzz!-stiri-economice,-stiri-financiare,-stiri-business

Kaufland deschide în 29 februarie, două magazine noi, în cartierul Militari Residence din Chiajna și la Zalău. Retailerul ajunge la o rețea de 177 de hipermarketuri la nivel național.

Magazinul Kaufland Militari Residence este situat pe Drumul Osiei, nr. 78, la limita Sector 6 București cu satul Dudu din comuna Chiajna și are un spațiu de vânzare de peste 3.200 mp.

În galerie comercială au închiriat spații TIP TOP, Tabac EXPRESS, curățătoria și croitoria CLEANSPOTSERVICE, Farmacia Dr. Max, ATM Multibanco și serviciile de coletărie EasyBox, DPD și FANbox.

Unitatea este dotată cu 15 case de marcat – atât standard, cât și express, de tip self check-out. În plus, dispune și de serviciul K-Scan. Magazinul oferă 275 de locuri de parcare.

Kaufland Militari Residence este primul magazin construit din beton ecologic. ECOPact este un beton cu emisii scăzute de carbon și oferă 100% performanță, prin emisii de CO2 cu 30% mai mici față de cel standard.

Noul Kaufland Zalău, jud. Sălaj este situat pe Strada Corneliu Coposu nr. 142 și are o suprafață totală de peste 5.000 mp, dintre care 3.000 mp sunt alocați spațiului interior de vânzare.

Magazinul este prevăzut și cu o galerie comercială, unde au închiriat spații Refugiul Gurmanzilor, casa de schimb valutar Macrogroup, Inmedio, Farmacia Catena, ATM Multibanco și serviciul de coletărie EasyBox.

CITEȘTE ȘI: Târg de bunătăți românești la Kaufland Odăi

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Kaufland deschide magazinul din cartierul Militari Residence • Money Buzz! Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă