Prima pagină » Mădălina Ghenea a sărbătorit cu o ședință foto în lenjerie reușita celui mai nou film al ei: „Numărul 1 în aproape toată lumea”

Mădălina Ghenea a sărbătorit cu o ședință foto în lenjerie reușita celui mai nou film al ei: „Numărul 1 în aproape toată lumea”

de Roboțelul @ iDOR.info
madalina-ghenea-a-sarbatorit-cu-o-sedinta-foto-in-lenjerie-reusita-celui-mai-nou-film-al-ei:-„numarul-1-in-aproape-toata-lumea”

Mădălina Ghenea a găsit un mod inedit de a sărbători reușita celui mai nou film al ei, „Deep Fear”, după ce pelicula a intrat pe o platformă de streaming și se bucură de succes, ajungând pe primul loc în mai multe țări.

Actrița din România a jucat rolul principal în „Deep Fear”, alături de Ed Westwick, cunoscut publicului mai ales din serialul „Gossip Girl”. Pentru această oportunitate care s-a ivit în cariera ei, Mădălina a muncit din greu. Pe lângă lecțiile de actorie pe care le face în mod constant, Ghenea a petrecut mai mult timp în sala de sport și a făcut cursuri de scufundări, întrucât mare parte din acțiunea peliculei se petrece sub apă. 

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea / Foto: Instagram officialmadalinaghenea

Thrillerul „Deep Fear” spune povestea lui Naomi (Mădălina Ghenea), o proprietară de iaht care pleacă într-o călătorie spre Grenada, pentru a se întâlni cu Jackson, iubitul ei, personaj interpretat de Ed Westwick. Cei doi sunt prezentați ca un cuplu onest și onorabil, care încearcă să pună pe picioare o afacere de excursii pe iahturi în Caraibe, dar care vor fi nevoiți să facă față unei situații extraordinare.

Citește și: Mădălina Ghenea, mișcări languroase într-o cadă plină cu apă și sclipici. „Îmbrăcată” în diamante, românca e de-a dreptul ravisantă

Acțiunea filmului i-a prins pe fanii vedetei, iar zilele acestea, Mădălina a umplut rubrica de Stories pe Instagram cu capturi primite de la fanii care au văzut „Deep Fear” și au pus pelicula pe primul loc în mai multe țări. Șatena a sărbătorit într-un mod inedit, cu o ședință foto în lenjerie intimă. A postat mai multe imagini care i-au încântat pe admiratori.

„Numărul 1 în aproape toată lumea. Nu pot exprima bucuria de a vedea că filmul nostru este celebrat peste tot. Pozele acestea au fost făcute pe platoul de filmare din Malta”, a scris vedeta în dreptul instantaneelor făcute de o prietenă fotografă din Ucraina, căreia i-a și mulțumit că i-a fost aproape.

Citește și: E mijlocul iernii, dar Mădălina Ghenea încălzește atmosfera cu imaginile într-un costum de baie galben: “Îmi e dor de vară”

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mădălina Ghenea a sărbătorit cu o ședință foto în lenjerie reușita celui mai nou film al ei: „Numărul 1 în aproape toată lumea”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă