Prima pagină » Meghan Markle, un nou portret oficial! Ce relație specială are Ducesa de Sussex cu fotograful

Meghan Markle, un nou portret oficial! Ce relație specială are Ducesa de Sussex cu fotograful

de Roboțelul @ iDOR.info
meghan-markle,-un-nou-portret-oficial!-ce-relatie-speciala-are-ducesa-de-sussex-cu-fotograful

Meghan Markle și-a prezentat cel mai recent portret. Ducesa a fost surprinsă de prietenul fotograf Misan.

Brunetă, frumoasă, expresivă. Așa arată încântătoarea Ducesă de Sussex în cel mai recent portret oficial, surprins de bunul său prieten, fotograful Misan Harriman.

Meghan Markle și-a actualizat portretul și da, nu mai este un secret pentru nimeni, are o relație specială cu fotograful.

Noua imagine a Ducesei de Sussex a însoțit anunțul potrivit căruia lansează un nou podcast după despărțirea de Spotify. Iată ce frumoasă declarație de independență: nimic nu o ține departe pe ambițioasa Meghan Markle de ceea ce-și dorește să facă. Și da, vrea să fie o voce și vrea să demonstreze ce tare s-au înșelat cei de la Spotify când i-au evaluat potențialul drept dezamăgitor!

Meghan Markle, noul portret, Foto Misan Harriman (1) jpg

Ca de fiecare dată, este sprijinită intens de bunul prieten al Ducilor de Sussex, Misan Harriman, omul lor de încredere din SUA și nașul Prințesei Lilibet.

Imaginea o relevă pe Meghan Markle într-o ipostază blândă, dar care impune limite, având în vedere felul în care și-a încrucișat brațele.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani, poartă un top gri din lână, cu guler înalt, iar brațele sunt la vedere. 

Zâmbește blând la cameră în fața dragului său prieten Misan Harriman, un fotograf celebru, care a realizat numeroase ședințe foto cu Ducii de Sussex. El este fotograful care a surprins cele mai importante momente din viața familiei Prințului Harry și a lui Meghan Markle: în 2021, marele anunț al celei de-a doua sarcini. Misan Harriman i-a fotografiat superb, în grădină. Tot el a realizat prima fotografie oficială a Prințesei Lilibet, în ziua în care împlinea un an. Imaginea este adorabilă, cu micuța păpușică roșcată în iarbă. Harriman a surprins cuplul, de asemenea, în culise la evenimente marcante precum Jocurile Invictus și Summit-ul One Young World.

Ducii de Sussex, Foto Misan Harriman

Imaginea 1/2: Ducii de Sussex, Foto Misan Harriman

Și Meghan îi este aproape, trup și suflet. Recent, l-a sprijinit pe artist la lansarea unui film de-ale sale, ”The After”.

Filmul marchează debutul regizoral al lui Misan.

Foto: Misan Harriman




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Meghan Markle, un nou portret oficial! Ce relație specială are Ducesa de Sussex cu fotograful

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă