Prima pagină » Meghan Markle a plecat la schi cu cei doi copii ai săi, Archie și Lilibet. Cum a fost surprinsă Ducesa

Meghan Markle a plecat la schi cu cei doi copii ai săi, Archie și Lilibet. Cum a fost surprinsă Ducesa

de Roboțelul @ iDOR.info
meghan-markle-a-plecat-la-schi-cu-cei-doi-copii-ai-sai,-archie-si-lilibet.-cum-a-fost-surprinsa-ducesa

Viața este frumoasă pentru Ducesa de Sussex. Într-un contrast vădit cu sobrietatea de la Palatul regal britanic, soția Prințului Harry pare c-o ține numai într-o distracție.

Meghan Markle a fost fotografiată toată numai un zâmbet vineri, când a fost surprinsă bucurându-se de o excursie la schi cu prietenele ei apropiate și cu copiii, Archie și Lilibet, relatează publicația HELLO!.

Meghan și prietenele sale PNG

Se pare că Ducesa de Sussex a prins gustul sporturilor de iarnă, după ce s-a distrat copios în Canada, unde a mers împreună cu Prințul Harry, acum două săptămâni, pentru a pregăti terenul pentru viitoarea ediție a Jocurilor Invictus care se vor desfășura începând cu 14 februarie 2025 în Canada.

Acum însă a venit și rândul copiilor să se bucure de zăpadă, săniuș și schi. Meghan Markle, alături de bunele sale prietene și copiii au inițiat o vacanță de schi spectaculoasă.

Ducesa de Sussex, echipată corespunzător, cu geacă groasă și căciulă s-a pozat cu prietenele ei în cadrul montan de vis unde au ales să petreacă la schi, câteva zile.

”Wow, excursia perfectă! Îmi este inima atât de plină. Copiii se distrează ziua pe pârtii, iar adulții noaptea. Ce norocoasă mă simt cu prietenele mele minunate!”, a notat Heather Dorak, una dintre prietenele Ducesei de Sussex, care a și postat un colaj foto adorabil din vacanța montană.

Din păcate, nu există imagini și cu Archie și Lilibet, lucru care a fost semnal de fanii regali în online.

Meghan s-a pozat doar cu prietenele sale Heather Dorak și Kelly McKee Zajfen.

Iată deci că rămâne discreția în jurul copiilor Ducilor de Sussex, care reușesc de minune să țină departe de public chipurile celor doi copii, lucru la care tânjea atât de mult regretata Prințesă Diana, atunci când mergea la schi cu dragii săi fii, Prințul William și Prințul Harry.

Iată că Meghan Markle merge cu copiii întocmai cum regretata sa soacră mergea la schi. Prințul Harry își adoră soția, care în multe situații se aseamănă cu mama sa: puternică, neînfricată.

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Meghan Markle a plecat la schi cu cei doi copii ai săi, Archie și Lilibet. Cum a fost surprinsă Ducesa

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă