Prima pagină » Princess Peach: Showtime, de la Nintendo, gata de lansare: Când îl joci, cât costă

Princess Peach: Showtime, de la Nintendo, gata de lansare: Când îl joci, cât costă

de Roboțelul @ iDOR.info
princess-peach:-showtime,-de-la-nintendo,-gata-de-lansare:-cand-il-joci,-cat-costa

Următorul titlu first-party pentru Nintendo Switch este aproape de lansare. Princess Peach: Showtime va fi disponibil începând cu data de 22 martie, iar compania tocmai a lansat un trailer nou pentru „a te prinde de nas”, pe care îl poți vedea în subsolul acestui material.

Elementul principal al jocului se referă la faptul că printesa, adesea răpită, poate să devină multilateral dezvoltată, fiecare demonstrând adesea imposibilul.

Ce este nou la Princess Peach

Trailerul nou ne oferă o perspectivă asupra celor patru transformări noi, având ocazia să o vedem în postura de patinatoare, supererou, hoț, dar și sirenă.

Vezi și: Nintendo se pregătește să lanseze o nouă consolă: Când apare Switch 2

Fiecare transformare aduce cu sine schimbări în gameplay, astfel că, în timp ce Peach patinatoarea este protagonistă într-un platformer 2.5D, Peach supereroul se luptă printr-un beat-em-up pe scrolling lateral. Pe de altă parte, se pare că Peach-sirena își petrece majoritatea timpului cântând.

Un trailer lansat anterior a arătat cum Peach se transformă, pe rând, într-o luptătoare care utilizează o sabie, un detectiv, un cofetar și un maestru kung-fu.

Rămâne de văzut câte alte meserii va demonstra că știe printesa. Nintendo a dezvăluit zece până acum, dar este posibil să păstreze câteva ca surpriză.

Peach cu siguranță are un CV diversificat, și face toate acestea în timp ce conduce un regat plin de ciuperci mici și cam entuziasmate. Între timp, Mario joacă golf și tenis în zilele lui libere.

Vezi și: Top 20 cele mai populare jocuri de pe PC, PlayStation, Xbox și Nintendo, din toate timpurile

Cât scoți din buzunar ca să ai jocul

Princess Peach: Showtime va costa 60 de dolari când va fi lansat, luna viitoare, iar precomenzile sunt deschise deja, dacă ești interesat.

Pentru a marca lansarea, Nintendo va scoate pe piață și o pereche de Joy-Con-uri roz pastel, disponibile începând cu data de 22 martie, alături de joc, și vor costa 80 de dolari.

Dacă nu poți aștepta până în martie pentru a te bucura de aventurile din lumea lui Mario, află că o versiune remasterizată a platformer-ului cu puzzle-uri Mario vs. Donkey Kong pentru Game Boy Advance va fi lansată vineri. Această versiune actualizată include un co-op local.

Vezi și: Cele mai așteptate jocuri video în 2024. Ce vei juca nou pe PC, PlayStation și Xbox




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Princess Peach: Showtime, de la Nintendo, gata de lansare: Când îl joci, cât costă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google