Prima pagină » Tom Cruise, despărțire BIZARĂ de Elsina Khayrova. Starul are 61 de ani, iar rusoaica, 36, dar nu vârsta a fost motivul separării

Tom Cruise, despărțire BIZARĂ de Elsina Khayrova. Starul are 61 de ani, iar rusoaica, 36, dar nu vârsta a fost motivul separării

de Roboțelul @ iDOR.info
tom-cruise,-despartire-bizara-de-elsina-khayrova.-starul-are-61-de-ani,-iar-rusoaica,-36,-dar-nu-varsta-a-fost-motivul-separarii

Tom Cruise (61 ani), starul din „Top Gun”, s-ar fi despărțit deja de iubita lui rusoaică, Elsina Khayrova (36 ani), dintr-un motiv mai puțin neobișnuit.

Tom Cruise s-ar fi despărțit de iubita lui, Elsina Khayrova, la câteva zile după ce starul ar fi făcut cunoștință cu copiii tinerei rusoaice.

Starul din „Misiune Imposibilă” a început o relație cu Elsina, mai tânără cu 25 de ani decât el, la sfârșitul anului trecut. Se pare că Tom Cruise ar vrea să rămână doar prieten cu Elsina, cei doi locuind în același bloc de apartamente din Londra.

Actorul și iubita lui au fost văzuți, luna trecută, la plimbare prin Londra și la Hotelul Raffles de cinci stele. Starul a participat la cina unei gale umanitare pentru serviciul Air Ambulance din Londra. Elsina a venit la eveniment separat de Tom Cruise.

„Ar fi fost ciudat să se despartă într-o notă urâtă, deoarece s-ar fi întâlnit oricum în lift. Nu există resentimente între ei și – pentru Tom – relația de prietenie este una firească”, a declarat o sursă apropiată celor doi, pentru The Sun, citat de Daily Star.

Tom și Elsina, fiica politicianului rus Rinat Khayrov, au o relație din decembrie 2023. Starul din „Top Gun” a închiriat tot etajul restaurantului de lux Novikov, doar pentru a fi cu Elsina, în intimitatea unei cine romantice.

Tom Cruise, despărțire bizară de Elsina Khayrova

Despărțirea survine după ce Tom i-a cunoscut pe fiul și fiica Elsinei, scriu cei de la Page Six. Copiii provin dintr-o căsnicie anterioară a Elsinei cu Dimitry Tsvetkov, de care a divorțat în 2021.

Anul trecut, Tom Cruise a jucat în „Mission: Impossibile – Dead Reckoning Part One”, film nominalizat la două premii Oscar. În prezent, starul lucrează la o continuare a filmului amintit, care va fi lansată în 2025.

Tom are trei copii din căsniciile anterioare. I-a adoptat pe Isabella și Connor în 1992, respectiv 1995, cu Nicole Kidman, dar mai are și o fiică, Suri, de 17 ani, cu Katie Holmes.

Se pare că starul ar fi cunoscut-o pe Elsina prin intermediul unui prieten. Page Six scrie că Tom Cruise a căutat apartamente în Marea Britanie, după ce s-a „îndrăgostit” de Londra în iunie 2022.

Sursa foto: youtube / instagram




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Tom Cruise, despărțire BIZARĂ de Elsina Khayrova. Starul are 61 de ani, iar rusoaica, 36, dar nu vârsta a fost motivul separării

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă