Prima pagină » Par mai degrabă surori, nu mamă și fiică. Katie Holmes și Suri Cruise, un duo cool pe străzile din NYC. Fata lui Tom Cruise împlinește 18 ani în primăvară

Par mai degrabă surori, nu mamă și fiică. Katie Holmes și Suri Cruise, un duo cool pe străzile din NYC. Fata lui Tom Cruise împlinește 18 ani în primăvară

de Roboțelul @ iDOR.info
par-mai-degraba-surori,-nu-mama-si-fiica-katie-holmes-si-suri-cruise,-un-duo-cool-pe-strazile-din-nyc.-fata-lui-tom-cruise-implineste-18-ani-in-primavara

Articol publicat 13 februarie 2024

Katie Holmes și Suri Cruise par mai degrabă două surori. Duoul mamă-fiică a cucerit toate privirile pe străzile din New York City. Fericite, actrița în vârstă de 45 de ani și adolescenta de 17 ani au emanat o energie molipsitoare. Au râs și s-au simțit excelent în timpul plimbării lor prin SoHo, în Manhattan.

Holmes a purtat o pereche șic de ochelari de soare cu aspect vintage, o jachetă din denim, un pulover roșu, pantaloni negri și adidasi albi. Katie a renunțat la machiaj, iar părul l-a purtat natural, desfăcut. La rândul ei, fiica sa și a actorului Tom Cruise a optat tot pentru o ținută lejeră cu blugi, tricou, o haină asortată și ghete maro.

Suri Cruise are talentul actoricesc în gene și pare să le calce pe urme părinților ei celebri

Suri și Katie au o relație specială, cele două înțelegându-se de minune.

Suri Cruise este o tânără foarte talentată, după cum a povestit chiar mama ei. Vara trecută, Katie a dezvăluit că fiica sa a înregistrat un cover pentru coloana sonoră a filmului „Alone Together” pe care Holmes l-a scris, regizat și în care a și jucat. Piesa se numește „Blue Moon”.

„Este foarte, foarte talentată. A spus că vrea să facă asta, a înregistrat și am lăsat-o să-și facă treaba”, a explicat Katie Holmes pentru Yahoo! Entertainment. „Acesta este modul în care regizez, în general: Uite, cred că ne dorim cu toții asta… du-te și fă-ți treaba”.

*EXCLUSIVE* Katie Holmes and Suri Cruise take a walk through Manhattan’s SoHo neighborhood

Katie Holmes și Suri Cruise în Manhattan. Profimedia

De asemenea, Suri are talentul actoricesc în gene. Potrivit unor surse, aceasta a bifat de curând o reușită, jucând într-o piesă de teatru la liceul în care învață.

Conform unor surse citate de Page Six, Suri Cruise a încheiat anul 2023 cu succes, căci a primit rolul principal în piesa de teatru pusă în scenă la finalul anului. Mai exact, ea a interpretat rolul Morticia Addams în piesa „The Addams Family: A New Musical”, iar felul în care s-a descurcat i-a impresionat pe cei prezenți.

Tom Cruise, implicat într-o nouă relație

Katie Holmes s-a căsătorit cu starul din „Mission Impossible” în 2006, cerând divorțul după șase ani. De atunci, ea a avut custodia lui Suri, care se pare că nu și-a mai văzut tatăl din 2013.

Publicații americane și britanice au scris recent că relația lui Tom (64 de ani) cu rusoaica Elsina Khayrova devine tot mai serioasă. El și Khayrova (36 de ani) au participat săptămâna trecută la o gală în sprijinul Air Ambulance Charity din Londra, la hotelul de cinci stele Raffles.

„Este bine cunoscut în cercul Elsinei că ea și Tom sunt acum un cuplu”, a declarat o sursă pentru MailOnline. „Au mare grijă să nu fie fotografiați împreună pentru că vor să-și păstreze relația cât mai departe de lumina reflectoarelor.”

Sursa a mai dezvăluit că cei doi au luat masa în privat la o serie de restaurante exclusiviste din Londra și s-au bucurat de plimbări prin Hyde Park, deghizați. 

Între timp, săptămâna trecută, Katie Holmes s-a reunit cu fosta ei colegă din „Dawson’s Creek”, Michelle Williams. Cele două s-au întâlnit la un eveniment Chanel.

Celebrities arrive to CHANEL Cocktail and Dinner to celebrate the Watches & Fine Jewelry Fifth Avenue Flagship Boutique Opening in New York City - 07 Feb 2024

Chanel Cocktail and Dinner. Katie Holmes. Profimedia

Celebrities arrive to CHANEL Cocktail and Dinner to celebrate the Watches & Fine Jewelry Fifth Avenue Flagship Boutique Opening in New York City - 07 Feb 2024

Michelle Williams. Chanel Cocktail and Dinner. Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Par mai degrabă surori, nu mamă și fiică. Katie Holmes și Suri Cruise, un duo cool pe străzile din NYC. Fata lui Tom Cruise împlinește 18 ani în primăvară

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă