Prima pagină » Suri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Suri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

de Roboțelul @ iDOR.info
suri-cruise,-ca-un-model-pe-strazile-din-nyc,-in-pantaloni-scurti,-pulover-si-adidasi.-fiica-lui-tom-cruise-si-a-lui-katie-holmes-urmeaza-sa-plece-la-facultate-in-toamna

Articol publicat 06 mai 2024

Suri Cruise a arătat ca un model pe podiumul de modă, în cea mai recentă apariție a sa pe străzile din New York City. 

Fiica în vârstă de 18 ani a actorilor Katie Holmes și Tom Cruise a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți negri și un pulover crem, în timpul unei plimbări prin NY. Ea și-a completat look-ul cu o pereche de adidași și șosete imprimate. Părea foarte prinsă de ceea ce asculta în căștile pe care le purta pe cap. 

„Tom nu există pentru Suri”

Ieșirea lui Suri în public vine după ce pe 18 aprilie și-a sărbătorit cea de-a 18-a aniversare, în timp ce tatăl ei înstrăinat se afla la Londra pentru a filma următoarea peliculă din franciza „Mission Impossible”.

„Tom nu există pentru ea”, a declarat o sursă pentru DailyMail.com. Adolescenta a rupt „oficial” toate legăturile legale cu tatăl ei odată cu împlinirea vârstei de 18 ani. Până acum, actorul american i-a plătit lui Katie Holmes o pensie pentru întreținerea copilului, de aproximativ 400.000 de dolari pe an.

„Suri nu va avea niciun contact cu tatăl ei, în ciuda faptului că a împlinit 18 ani, și chiar dacă ar suna-o, ea nu i-ar răspunde”, a mai spus sursa respectivă, adăugând: „Tom nu există pentru Suri. Din punctul ei de vedere, are un singur părinte, pe mama ei”.

„Suri își iubește mama mai mult decât orice”

Katie Holmes (45 de ani) a fost căsătorită cu starul din „Top Gun: Maverick”, cunoscut adept al scientologiei, din 2006 până în 2012, când au divorțat. Vedeta din „Dawson’s Creek” și-a crescut fiica în NYC. 

„A fi crescută de o mamă singură în New York a făcut-o pe Suri cine este astăzi”, a povestit o altă sursă pentru DailyMail.com. „Katie a pus-o întotdeauna pe Suri pe primul loc, iar Suri își iubește mama mai mult decât orice. Este o fată inteligentă. Are un grup foarte apropiat de prieteni loiali și știe exact de unde provine”.

Suri Cruise își dorește să studieze moda

Suri va termina liceul în iunie și va începe facultatea în toamnă. Potrivit unei persoane din anturajul lor, adolescenta „își cântărește opțiunile”, dar „ înclină spre a studia moda”.

„Suri se înscrie la multe școli, de peste tot. Katie își dorește, evident, ca ea să rămână în New York, astfel încât să poată fi aproape una de celălaltă. Este foarte mândră de ea, dar este și extrem de protectoare”, a continuat sursa, menționând că Holmes este „copleșită” de ideea că fiica ei va pleca la facultate.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Suri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type