Prima pagină » Următorul iPhone SE ar sosi până la urmă în 2025; Va primi un ecran OLED similar cu cel integrat pe iPhone 14

Următorul iPhone SE ar sosi până la urmă în 2025; Va primi un ecran OLED similar cu cel integrat pe iPhone 14

de Roboțelul @ iDOR.info
urmatorul-iphone-se-ar-sosi-pana-la-urma-in-2025;-va-primi-un-ecran-oled-similar-cu-cel-integrat-pe-iphone-14

Printre cele mai iubite și așteptate terminale din portofoliul Apple fac parte din gama SE. De obicei compania din Cupertino lansează un astfel de model „Special Edition” o dată la 2 ani. Din 2022 nu a mai debutat un astfel de terminal, iar mulți se așteptau ca un nou model să sosească în 2024. Cu toate acestea, azi aflăm prin intermediul publicației The Elec din Coreea de Sud că următorul iPhone SE ar sosi abia în 2025, iar designul său ar fi similar cu cel adoptat de iPhone 14. Mai jos avem detalii!

În urmă cu câteva zile apărea pe web un zvon ciudat care făcea referire la două terminale SE care ar sosi odată cu iPhone 16. E posibil totuși ca noul model să arate ca un iPhone 13 sau 14, iar în premieră pe un terminal din gama SE ar sosi un display OLED. S-ar „lupta” pentru fabricarea panourilor integrate pe acest telefon Samsung, BOE și compania Tianma. Samsung ar oferi ecrane OLED la 30 de dolari per unitate, BOE are un preț de 35 de dolari per unitate, iar Tianma ar dori 40 de dolari per display. 

Totuși, Apple încearcă să negocieze la un cost de 20 de dolari per panou, deci încă au loc negocieri legate de acest aspect. Mai aflăm că iPhone SE (2025) ar primi un display de 6.1 inch deci, cu rezoluție de 1170 x 2532 și refresh rate standard de 60Hz. Luminozitatea sa ar ajunge la 1200 nits în peak și e posibil să primească protecție Ceramic Shield pentru rezistență sporită.

Se vehiculează că Samsung ar avea șanse mari să câștige așa-zisa „licitație”, oferind deja un preț mai mic pentru aceste panouri. Producătorul Tianma are șanse mici să producă display-uri pentru Apple, dar sunt șanse ca o parte din panouri să fie furnizate de către BOE. 

Cât despre debut, personal aș zice că lansarea ar avea loc undeva în primăvara anului 2025.  De remarcat că leak-ul de azi spune ca vom primi panouri similare cu cele integrate pe iPhone 14. Astfel, pare că modelul SE nu va primi Dynamic Island, așa cum se vehicula în trecut. Rămâne totuși de văzut ce alte leak-uri vor apărea în online.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Următorul iPhone SE ar sosi până la urmă în 2025; Va primi un ecran OLED similar cu cel integrat pe iPhone 14

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă